Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szép bocsánatkérő levelet ki...

Szép bocsánatkérő levelet ki tud írni?

Figyelt kérdés

Féltékenykedésért és egy nyilvános s.ggfejezésért kellene bocsánatot kérni, vagyis ez lenne a téma.

várom az ötleteket.

2012. márc. 20. 00:30
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Tyű, a mindenit! hogy itt mik vannak.

Tegnap nem jöttem ide, megörültem ám a 9 hozzászólásnak a kérdéseimnél, csak akkor nem amikor megláttam hogy miből áll ez a 9 hozzászólás. Hát erre sincs szavam.

Azt hittem segítség érkezett, nem azt hogy egyesek itt töltik ki az agresszivitásukat és kisbetű-nagybetűn is veszekedés törhet ki... Ráadásul lájkoltatok is egymásnak. Gratulálok hozzá. Gyuszkó.19-et, a 07:14-es válaszolót, akik megvédtek pedig lepontoztátok. Most mit csináljak jelentsem a veszekedést az adminoknak? Úgysem ér semmit mert újra regiztek. Mindegy.

Én tényleg nem tudom szépen kifejezni magam, nem tudok szépen fogalmazni. egyszerűbb módon a saját szavaimmal pedig próbáltam bocsánatot kérni attól akit megbántottam de sajnos sikertelenül mert csak rosszabb lett, ezért kértem segítséget. Csakhogy szebbnél szebb ötleteket fogalmazásokat vártam olyanoktól akik nyilván szeretnek és velem ellentétben tudnak fogalmazni,szép levelet írni.

Építően hatott volna arra is aki írja mert fejlődik ez által és nekem is segített volna a szép levéllel, illetve egyvalaki segített is, csak a többiek nem.

Akinek a bocsánatkérő levelet szánom egyébként költő, több verses oldal elismert tagja a barátnőm és neki sokat jelent a szép fogalmazás a szép szavak.

Gyuszkó.19 neked köszönöm szépen a választ még egyszer és külön köszönöm hogy te is megvédtél!

2012. márc. 21. 17:38
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem segítettünk. Csak neked nem tetszik a tény, hogy ha más írja meg a leveled, azzal hazudsz valakinek. Aztán ha megtudja, újra magyarázkodhatsz. Vagy ha legközelebb megbántod, mert előfordulhat, megint kereshetsz valakit, aki levelet ír helyetted. Légy önmagad, ne valaki más. Ha ez szerintem hülyeség, és nem segít neked, nem bennem van a hiba.

Bánd meg őszintén és ezt lássa rajtad, ahhoz szavak sem kellenek. Ennyi.

2012. márc. 21. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!