Lehet tenni valamit a cigány utálatom ellen?
Gyűlölöm a cigányokat, egytől egyig. Az iskolánk tanulóinak kb. fele roma, és utálok oda járni.
Lopnak, röhögnek, dollárjeles övben és izompólóban feszítenek, anyáznak, az elsős (!) kisgyerekeket szekálják, a tanároknak visszapofáznak. Olyan 10-20 fős csoportokban állnak és maffiósdit játszanak. A lányokat fogdossák és szintén bántják.
Én 13 éves lány vagyok, mégis rugdosnak, beszólnak, elejtetnek.
"Bü*düs, fas*szopó parasztok!!" ordibálnak mindig, persze ha egy magyar mondja nekik, hogy cigány (csak így simán) rögtön megverik.
Rongálnak, felgyújtották az erdőt, pedig csak kis taknyosok.
Egyfolytában ütögetnek, de mit lehet tenni? Annyira beképzeltek, még ha nincs is mire. Felsőbbrendűnek hiszik magukat egytől egyig.
Ha kívánhatnám, hogy pusztuljon el az összes cigány, gondolkozás nélkül megtenném. Gyakran tényleg a gyilkosságon gondolkozom.
Mit lehetne tenni?
13/L
engem ha néhány ilyen kis cigó körbeállna és tudnám, hogy úgyis megvernek mert sokan vannak akkor is nekik mennék 16/F
de mivel te lány vagy javaslom szólj apádnak vagy a bátyjádnak sokan monják, hogy csak roszabb lesz de ennél hogyan?
csak jobb lehet... ha meg megütnek megrugnak ha aár kicsit is már fel is jelentheted elmegy a kedvük ne aggódj
Semmit nem tehet Egy a fontos MINDIG AZ IGAZSÁGOT KERESD ha ehhez tartod magad biztosíthatlak hogy igazságot fogsz vissza kapni!!! él ki magadért és a társaidért az iskolában van 20 digó és kb 200 aki utálja őket ezt vedd figyelembe!!!
mindig legyél bátor és magabiztos 1 v 20 ba is van esélyed ha az igazságra törekszel mindig meg lesz a támogatásod.:)
Kedves szadeszes,maszopos barátaim,látjátok,ez lett a nagy neolibsi cigány felzárkóztatás,pénzelés eredménye
Ha a magyar szólni mer ellene,akkor meg náci,fasiszta,rasszista stb.....nyissátok már ki a kicsi szemeteket!!!
Legyél az egyiknek a kamu haverja,utána nem fognak basztatni hidd el..Mert megvéd h "ő joarc hagyátok má ti verebek"..Vagy másik suli :))
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!