Mi ez a monsato?
Ami ellen tiltakoznak :O
megnyitottam a monsato.hut és valami mezőgazdasági dolgot adott ki...
Inkább szórják a sok vegyszert a növényekre minthogy alapból olyat ültessenek ami már alapból ellenáll, vegyszerek nélkül...
De nembaj. A vegyszerezett biztosan egészségesebb...
Az első alapvetően leírta a dolgot ,csak nagyban téved abban ,hogy 5év bármire is bizonyíték lenne.Az kb semmi a hosszútávú hatások lemérésére. A multik érdeke a totális térnyerés és a káros hatások eltitkolása. Nagyon helyes hogy eu-ban tiltott dolog ez ,az usa-nak meg minden mindegy. A disznó sem tudja mitől hízik.
Én maradok a saját termelésű és igazoltan kistermelői bio növények -állatok fogyasztása mellett.
Ha nem kereszteződnének a GMO-s és a nem GMO-s növények, nem érdekelne, hogy mit termelnek. DE kereszteződnek, vad fajokkal is. Beláthatatlan a következménye.
Amúgy ma is faljátok a GMO-s szarokkal etetett állatokat. Valamiért nem hajlandóak ráírni a húskészítményekre, mivel volt etetve az az állat... Jó étvágyat hozzá.
Felőlem egyétek a GMO szarokat, csak lenne ráírva mindenre rendesen, hogy lehessen választani... Csakhogy ebben a hazugságcivilizációban én nem hiszek el semmit.
Teljesen értelmes ember vagyok,bocsánatotokért esedezem,hogy el mertem írni...
Köszönöm szépen azoknak,akik 'segítettek'!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!