Melyik vallás számotokra a legszinpatikusabb a saját vallásotokon kívül?
Figyelt kérdés
megirhatod milyen vallásu vagy/voltál és ha váltottál akkor miért.2012. márc. 18. 14:50
1/10 anonim válasza:
Nincs saját vallásom, a legszimpatikusabb a nagy vallások közül pedig a buddhizmus.
4/10 anonim válasza:
A vallásom a katolikus.De a legszimpatikusabb a buddhizmus , az tartalmazza a legnemesebb értékeket.A katolikus meg egy szűk látókörű , maradi csökevény , a protestáns vallások is sokkal normálisabbak.
5/10 Retekszisz válasza:
Annyira jó, hogy mindenkinek ennyire tetszik a buddhizmus, biztos olyan jól ismeritek. Számomra az egyik legvisszataszítóbb vallás. A hét Nemes Igazság közül az első ugyanis: Az élet kínszenvedés.
Ez az első, amivel egy buddhistának azonosulnia kell. Nem arról szól a dolog, hogy megvilágosodunk, meg újjászületünk. Az egész arra épül, hogy bemutassa, miylen szánalmasak vagyunk, amiben habár van ráció, mégsem olyan jó dolog róla tudomást venni. LEgalábbis én szeretek boldognak lenni.
Szerintem a legszebb vallás a taoizmus.
6/10 anonim válasza:
Nekem a sintoizmus tetszik főleg.
7/10 anonim válasza:
Én keresztény, de régen sokat olvastam Buddha beszédeit.
8/10 anonim válasza:
*bocsánat, kimaradt az, hogy "vagyok". :)
9/10 anonim válasza:
nincs jelenleg vallásom,de az iszlám nagyon tetszik,és a közeljövőben fel is fogom venni.
10/10 anonim válasza:
katolikus. Ennél csak jobb van. Lennék protestáns, zsidó, akármi. Katolikus szánalmas, pénzéhes, idegesítő vallás. már nagyon unom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!