Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik vallás számotokra a...

Melyik vallás számotokra a legszinpatikusabb a saját vallásotokon kívül?

Figyelt kérdés
megirhatod milyen vallásu vagy/voltál és ha váltottál akkor miért.

2012. márc. 18. 14:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs saját vallásom, a legszimpatikusabb a nagy vallások közül pedig a buddhizmus.
2012. márc. 18. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
A bokonizmus.
2012. márc. 18. 15:06
 3/10 sámliműszerész ***** válasza:
jedi
2012. márc. 18. 15:12
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A vallásom a katolikus.De a legszimpatikusabb a buddhizmus , az tartalmazza a legnemesebb értékeket.A katolikus meg egy szűk látókörű , maradi csökevény , a protestáns vallások is sokkal normálisabbak.
2012. márc. 18. 15:19
 5/10 Retekszisz ***** válasza:
45%

Annyira jó, hogy mindenkinek ennyire tetszik a buddhizmus, biztos olyan jól ismeritek. Számomra az egyik legvisszataszítóbb vallás. A hét Nemes Igazság közül az első ugyanis: Az élet kínszenvedés.

Ez az első, amivel egy buddhistának azonosulnia kell. Nem arról szól a dolog, hogy megvilágosodunk, meg újjászületünk. Az egész arra épül, hogy bemutassa, miylen szánalmasak vagyunk, amiben habár van ráció, mégsem olyan jó dolog róla tudomást venni. LEgalábbis én szeretek boldognak lenni.

Szerintem a legszebb vallás a taoizmus.

2012. márc. 18. 15:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem a sintoizmus tetszik főleg.
2012. márc. 18. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
Én keresztény, de régen sokat olvastam Buddha beszédeit.
2012. márc. 18. 16:05
 8/10 anonim ***** válasza:
*bocsánat, kimaradt az, hogy "vagyok". :)
2012. márc. 18. 16:05
 9/10 anonim ***** válasza:
nincs jelenleg vallásom,de az iszlám nagyon tetszik,és a közeljövőben fel is fogom venni.
2012. ápr. 2. 16:38
 10/10 anonim válasza:
katolikus. Ennél csak jobb van. Lennék protestáns, zsidó, akármi. Katolikus szánalmas, pénzéhes, idegesítő vallás. már nagyon unom
2012. ápr. 4. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!