A Morrison's Ligetben mindig ilyen leírhatatlanul pocsék a buli?
Tegnap voltam életemben először, és úgy érzem, hogy utoljára is...Kegyetlen sokan voltak, egyik tánctéren sem lehetett anélkül táncolni, hogy az ember oldalbordáját ne verték volna kékre-zöldre...
Aztán tele volt a hely extra mini ruhás kurv*kkal, akik olyan táncnak nevezett sztriptízt lejtettek , hogy én szégyenkeztem helyettük.
Mindenki olyan szinten részeg volt, hogy a saját, vagy éppen másik hányásában fetrengett, illetve taposott.
Komolyan, egy perc nem volt, amit élveztem volna. El is jöttünk hamar, és már nem is volt kedvünk másik szórakozóhelyet keresni.
A kérdésem az lenne, hogy ez a hely mindig ilyen nagyon "igényes"? (a honlapon így fogalmazzák meg azt a balkáni hangulatot, ami ott folyik.)
Valamint a többi Morrison's-ról kinek, milyen tapasztalata van?
Köszönöm!
Eleve szar környéken van.Cigányokat szerencsére amikor voltam nem láttam,de nem lepődök meg hogy most már azok is vannak,meg drogosok is.
Hol láttál Te finom kisasszonyokat? :D Ott leginkább csak kur.vák vannak :D
Szóval a mai nap reggelén a barátnőim a detoxban kötöttek ki. Valamit kaptak a koktéljukba (Gina?). Elájultak ki-ki éppen hol járt a Morison"s-ban. A mentő vitte le őket.
Kb. egy hónapja egy másik barátnőm ugyan így járt a barátnőjével. Szintén kint volt a mentő. Ellátták őt. Kb. 3-4 napi alig élt. Valaki tett a piába valamit :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!