Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Morrison's Ligetben mindig...

A Morrison's Ligetben mindig ilyen leírhatatlanul pocsék a buli?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam életemben először, és úgy érzem, hogy utoljára is...Kegyetlen sokan voltak, egyik tánctéren sem lehetett anélkül táncolni, hogy az ember oldalbordáját ne verték volna kékre-zöldre...

Aztán tele volt a hely extra mini ruhás kurv*kkal, akik olyan táncnak nevezett sztriptízt lejtettek , hogy én szégyenkeztem helyettük.

Mindenki olyan szinten részeg volt, hogy a saját, vagy éppen másik hányásában fetrengett, illetve taposott.

Komolyan, egy perc nem volt, amit élveztem volna. El is jöttünk hamar, és már nem is volt kedvünk másik szórakozóhelyet keresni.

A kérdésem az lenne, hogy ez a hely mindig ilyen nagyon "igényes"? (a honlapon így fogalmazzák meg azt a balkáni hangulatot, ami ott folyik.)

Valamint a többi Morrison's-ról kinek, milyen tapasztalata van?

Köszönöm!

2012. márc. 17. 20:33
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
A dj-eket pedig abszolút nem ismerem, bár a zene nem volt rossz (retronál voltunk), de ugye a táncparkettre esélyünk nem volt bejutni. Meg a sok majom idióta leöntött az italával, az egyik barátnőmnek pedig lehányták a nadrágját. Szerintem érthető, ha nem vagyok odáig érte.
2012. ápr. 20. 15:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerencsére engem nem hánytak még le.Retronál jó zene megy,de a house ott elég gáz.Agyba-főbe reklámozzák ezt a helyet,már plakátolják is.A vezetők sajnos úgy gondolják,hogy csak úgy tudnak versenyezni a hajógyárival,ha ők is olyan helyeket csinálnak mint amilyenek ott vannak.
2012. ápr. 20. 21:15
 13/18 anonim válasza:
Tele van a hely 40-50 éves kivénhedt nőkkel meg faszijaikkal. Mondjuk a többség a 40+ korosztály. A hajó sokkal jobb, ott legalább fiatalok vannak...
2012. júl. 29. 19:05
 14/18 anonim ***** válasza:
10%
Szinte alig vannak 40 felett,20 éves kur.vákkal meg bu.zikkal van tele a hely.Hiába 30+ ingyenes,akkor is kevesen vannak,pedig az idősebbek nem annyira primitívek.
2012. júl. 30. 02:20
 15/18 anonim válasza:
én tegnap voltam de a face controlt egyáltalán nem ismerik minden retkes késes cigány meg kokszos köcsög bent van. Az egyetlen jó benne, hogy vannak nagyon finom kisaasszonyok de szerintem nem megyek többet.
2012. dec. 30. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Eleve szar környéken van.Cigányokat szerencsére amikor voltam nem láttam,de nem lepődök meg hogy most már azok is vannak,meg drogosok is.

Hol láttál Te finom kisasszonyokat? :D Ott leginkább csak kur.vák vannak :D

2012. dec. 30. 20:47
 17/18 Szmoni69 válasza:

Szóval a mai nap reggelén a barátnőim a detoxban kötöttek ki. Valamit kaptak a koktéljukba (Gina?). Elájultak ki-ki éppen hol járt a Morison"s-ban. A mentő vitte le őket.

Kb. egy hónapja egy másik barátnőm ugyan így járt a barátnőjével. Szintén kint volt a mentő. Ellátták őt. Kb. 3-4 napi alig élt. Valaki tett a piába valamit :(((

2013. márc. 23. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem csak sokat ittak?Ha nem akkor egyre jobban eldurvult,mondtam hogy szar,már rég voltam.Tényleg Hajógyári színvonal,ha ilyenek megtörténnek :D
2013. márc. 24. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!