Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A Morrison's Ligetben mindig...

A Morrison's Ligetben mindig ilyen leírhatatlanul pocsék a buli?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam életemben először, és úgy érzem, hogy utoljára is...Kegyetlen sokan voltak, egyik tánctéren sem lehetett anélkül táncolni, hogy az ember oldalbordáját ne verték volna kékre-zöldre...

Aztán tele volt a hely extra mini ruhás kurv*kkal, akik olyan táncnak nevezett sztriptízt lejtettek , hogy én szégyenkeztem helyettük.

Mindenki olyan szinten részeg volt, hogy a saját, vagy éppen másik hányásában fetrengett, illetve taposott.

Komolyan, egy perc nem volt, amit élveztem volna. El is jöttünk hamar, és már nem is volt kedvünk másik szórakozóhelyet keresni.

A kérdésem az lenne, hogy ez a hely mindig ilyen nagyon "igényes"? (a honlapon így fogalmazzák meg azt a balkáni hangulatot, ami ott folyik.)

Valamint a többi Morrison's-ról kinek, milyen tapasztalata van?

Köszönöm!

2012. márc. 17. 20:33
1 2
 1/18 anonim válasza:
100%

A Morrison's Opera az nagyon jó hely, bár inkább 30 felettieknek, de a fiatalabbak is megtalálják a számításukat. Nagyon jó italakcióik vannak, most nem a 100 Ft-os sörről beszélek, hanem pl a koktélokról. :)

A MOrrison's 2-t is kedvelem, bár ott a biztonságiak sajnos hajlamosak túlkapásokra. :/ de a Közgáz kifejezetten a tiltólistámon van. A Ligetről nekem sincsenek jó tapasztalataim, de azt gondolom megfelelő társasággal még a legbénább bulit is lehet élvezni. :)

2012. márc. 17. 20:40
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Szóval Opera és 2. Ezek a jobbak. Eredetileg a 2-be mentünk volna, de zárva van...

Azt meg nem tudtuk, hogy a Liget miféle hely lehet.

Igazad van, a társaság egy kissé punnyadt volt, de nekem már tényleg sok volt, amit ott láttam.

Legközelebb majd másként alakul. :)

2012. márc. 17. 20:49
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig csak a 2-ben voltam, de a tömeg ott is nagyon szar. Az összes idióta bökdös a könyökével, amikor meg én is elkezdem, akkor naná, hogy rögtön megtalál egy biztonsági őr... az nem zavarja őket, hogy mindenki más is csinálja. A biztonsági őrök mindenhol a legnagyobb tajparasztok, erre számíts. Ismerek olyat, akit teljesen elvertek, mert beszólogatott nekik...
2012. márc. 20. 09:17
 4/18 anonim válasza:
Csütörtökön nem annyira gáz a liget.
2012. márc. 21. 17:12
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a ti válaszaitokat is!

Egyszer voltam a 2-ben, ott nem volt gond akkor. Persze sokan voltak, de nem ilyen szinten, mint a ligetben. Egyszerűen nem lehetett a táncparkettre menni, mert szó szerint összeszorítottak az emberek. Nem is értem, hogy miért engednek be ennyi ember egy helyre.

Sajnos a csütörtöki buli nálam kilőve, csak hétvégén érek rá. Gondolom akkor vannak a legjobban elárasztva a szórakozóhelyek. Majd csak kitapasztaljuk valahogy, hogy melyik lenne a jó.

2012. márc. 21. 22:22
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 2x voltam a ligetben.Többiről csak jót hallottam és mennék már.Örültem hogy új Morrison's épült a nyár végén,remélem lesz több is de ne ilyen.Elég szarul van kialakítva,tényleg egymást tapossák az emberek,a retronál simán orra lehet esni ha nem figyelsz,az r'n'b rész megy egy kis szar lyuk,a wc-ről meg ne is beszéljünk,csak a férfiben voltam de kegyetlen hogy milyen kicsi,az ajtók meg pofánbasz.nak.Azért voltak mindig is szimpatikusak a Morrison's szórakozóhelyek,mert normálisabb társaság járt oda,normálisabb-lazább csajok,egyetemisták,drogosok helyett piások.Tehát örültem neki hogy lett egy új,meg annak is hogy kicsit nívósabb,de amikor olvastam az oldalukon hogy dress code van (ami annyiból jó hogy senkit nem engednek be szakadt igénytelen ruhába) tudtam hogy ez is egy felszínes Hajógyári színvonalú hely lesz.Itt is próbálnak idősebbeket hívni,mert 30 felett ingyenes a belépés ezen a helyen is,de a sok primitív ribanc,meg nem normális kiszorítja az idősebbeket meg az egyetemistákat.A csaposok bunkók-lekezelőek,a biztonsági őrök leugatnak ha kapucnis pulcsiban mész,de a legdurvábbak az asztalon pénzért táncoló ribancok.Az egyiküket ismerem is,ne tudjátok meg hogy el van szállva a ,,munkájától",meg hogy neki minden ingyen van azon a helyen.Állítólag a hely indulásakor több idős meg normális ember volt,gondolom ez működött addig amíg oda nem hívták Bárány Attilát és Antonyot.Velük együtt érkezhettek meg a ribancok is.
2012. márc. 25. 23:26
 7/18 anonim ***** válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak, a csütörtöki nem olyan rossz mert vannak akciók ,,100% csütörtök,amire 100% hogy eljössz".De ez is csak 9-11-ig érvényes.Egy fokkal jobb volt a második buli,mert jobban be voltam rúgva.
2012. márc. 25. 23:29
 8/18 B.angel válasza:
49%

Nekem a kedvenc szórakozóhelyem. Most akkor le leszek oltva, ugye?

Engem is irritálnak a táncolni nem tudó kis rib@ancok, mert nem táncoslány létemre jobban táncolok és talán, de csak talán jobban is nézek ki, de valamit valamiért. Ettől függetlenül jók a bulik, a hangulat számomra első osztályú. Ha iszok, ha nem. Legtöbbször nem. És egyébként 9ig a koktél 700 Ft., csütörtökön 23ig 100 ft a tequlia, Bailey's, stb... Szóval nem csak a többi Morriban van ilyen italakció... Ennyit erről.

Se Báránnyal, se Antonyo-val nincs baj. Jobban játszanak és jobb is a hangulat, mint pl. Paulerio-nál.

Szóval kiírhatsz ilyen kérdést... de nincs értelme. Számodra sz@r volt, oké ne menj oda! Majd megy más.

Ja egyébként még: A WC tényleg szar.. én a 40 kg-mal ki se tudom nyitni :D De hát Morrison's 2 se a húde szép meg jó kialakításról híres.

A sok ember meg a jó buli ismérve, nem? Ha elférnél a tánchelyen, mert kevesen lennének... akkor az jellemzi a bulit is, meg a DJ-t is. Aki nem így gondolja, az ... hát arra inkább hadd ne mondjak semmit.

2012. ápr. 19. 20:34
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát igen jóha sok ember ott van,de az se gáz ha kevesebben vagyunk,hogy legalább ne tapossuk egymást.Bárányon szerencsére ott még nem,antonyon múltkor voltam,magasabbra volt téve és fel volt tekerve a hangerő,ezért jobb a hangulat,Paulerio meg direkt nem csinálhat nagy bulit,nehogy lejátsza ezt a két bu.zit.Mákod van,nem lettél lepontozva :D
2012. ápr. 20. 01:49
 10/18 A kérdező kommentje:

Drága 8-as válaszoló!

Én nem azt kértem, hogy mindenki értsen velem egyet, hanem azt, hogy kinek mi a véleménye. Én 1x voltam ott, de többet biztos nem fogok menni, mert amit ott láttam az messze volt az igényestől. Vidéki vagyok, és azt kell, hogy mondjam, hogy itt parasztfalván igényesebbek a bulin, mint amit én abban a mocsokban láttam.

Az meg neked sem jó, ha eltapossák a 40 kilódat. Szóval ennyit a jó buliról.

Nekem nem tetszett, te szereted, és téma itt lezárva. Attól még tehetek föl kérdést, mert te nem értesz vele egyet.

2012. ápr. 20. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!