A Morrison's Ligetben mindig ilyen leírhatatlanul pocsék a buli?
Tegnap voltam életemben először, és úgy érzem, hogy utoljára is...Kegyetlen sokan voltak, egyik tánctéren sem lehetett anélkül táncolni, hogy az ember oldalbordáját ne verték volna kékre-zöldre...
Aztán tele volt a hely extra mini ruhás kurv*kkal, akik olyan táncnak nevezett sztriptízt lejtettek , hogy én szégyenkeztem helyettük.
Mindenki olyan szinten részeg volt, hogy a saját, vagy éppen másik hányásában fetrengett, illetve taposott.
Komolyan, egy perc nem volt, amit élveztem volna. El is jöttünk hamar, és már nem is volt kedvünk másik szórakozóhelyet keresni.
A kérdésem az lenne, hogy ez a hely mindig ilyen nagyon "igényes"? (a honlapon így fogalmazzák meg azt a balkáni hangulatot, ami ott folyik.)
Valamint a többi Morrison's-ról kinek, milyen tapasztalata van?
Köszönöm!
A Morrison's Opera az nagyon jó hely, bár inkább 30 felettieknek, de a fiatalabbak is megtalálják a számításukat. Nagyon jó italakcióik vannak, most nem a 100 Ft-os sörről beszélek, hanem pl a koktélokról. :)
A MOrrison's 2-t is kedvelem, bár ott a biztonságiak sajnos hajlamosak túlkapásokra. :/ de a Közgáz kifejezetten a tiltólistámon van. A Ligetről nekem sincsenek jó tapasztalataim, de azt gondolom megfelelő társasággal még a legbénább bulit is lehet élvezni. :)
Köszönöm a válaszod!
Szóval Opera és 2. Ezek a jobbak. Eredetileg a 2-be mentünk volna, de zárva van...
Azt meg nem tudtuk, hogy a Liget miféle hely lehet.
Igazad van, a társaság egy kissé punnyadt volt, de nekem már tényleg sok volt, amit ott láttam.
Legközelebb majd másként alakul. :)
Köszönöm a ti válaszaitokat is!
Egyszer voltam a 2-ben, ott nem volt gond akkor. Persze sokan voltak, de nem ilyen szinten, mint a ligetben. Egyszerűen nem lehetett a táncparkettre menni, mert szó szerint összeszorítottak az emberek. Nem is értem, hogy miért engednek be ennyi ember egy helyre.
Sajnos a csütörtöki buli nálam kilőve, csak hétvégén érek rá. Gondolom akkor vannak a legjobban elárasztva a szórakozóhelyek. Majd csak kitapasztaljuk valahogy, hogy melyik lenne a jó.
Nekem a kedvenc szórakozóhelyem. Most akkor le leszek oltva, ugye?
Engem is irritálnak a táncolni nem tudó kis rib@ancok, mert nem táncoslány létemre jobban táncolok és talán, de csak talán jobban is nézek ki, de valamit valamiért. Ettől függetlenül jók a bulik, a hangulat számomra első osztályú. Ha iszok, ha nem. Legtöbbször nem. És egyébként 9ig a koktél 700 Ft., csütörtökön 23ig 100 ft a tequlia, Bailey's, stb... Szóval nem csak a többi Morriban van ilyen italakció... Ennyit erről.
Se Báránnyal, se Antonyo-val nincs baj. Jobban játszanak és jobb is a hangulat, mint pl. Paulerio-nál.
Szóval kiírhatsz ilyen kérdést... de nincs értelme. Számodra sz@r volt, oké ne menj oda! Majd megy más.
Ja egyébként még: A WC tényleg szar.. én a 40 kg-mal ki se tudom nyitni :D De hát Morrison's 2 se a húde szép meg jó kialakításról híres.
A sok ember meg a jó buli ismérve, nem? Ha elférnél a tánchelyen, mert kevesen lennének... akkor az jellemzi a bulit is, meg a DJ-t is. Aki nem így gondolja, az ... hát arra inkább hadd ne mondjak semmit.
Drága 8-as válaszoló!
Én nem azt kértem, hogy mindenki értsen velem egyet, hanem azt, hogy kinek mi a véleménye. Én 1x voltam ott, de többet biztos nem fogok menni, mert amit ott láttam az messze volt az igényestől. Vidéki vagyok, és azt kell, hogy mondjam, hogy itt parasztfalván igényesebbek a bulin, mint amit én abban a mocsokban láttam.
Az meg neked sem jó, ha eltapossák a 40 kilódat. Szóval ennyit a jó buliról.
Nekem nem tetszett, te szereted, és téma itt lezárva. Attól még tehetek föl kérdést, mert te nem értesz vele egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!