Ki van itt Szegedről?
Figyelt kérdés
Kort nemet is írjatok légyszi! És tudtok esetleg jó szórakozóhelyet ami tényleg jó?2012. febr. 16. 19:19
1/6 anonim válasza:
Milyen érdeklődési köröd van? Diszkó? Rock? Kocsmázás?
2/6 A kérdező kommentje:
Hát azért olyan ahol fiatalok jelennek meg többség. Retro pl meg ehhez hasonló helyek. Ahol kellemes a hangulat és jól szórakozhatsz.
2012. febr. 16. 20:40
3/6 anonim válasza:
Hát.. a Jate bulik egy része néha retrós is szokott lenni, meg az egyetemi karok bulijai közt is el lehet csípni alkalmanként ilyeneket (jugyus bulik, szotés bulik.. ezekről a karok honlapján lehet tájékozódni. Nem csak egyetemisták mehetnek be, de főként ők mennek, mert kartól függően úgy ingyenes, vagy olcsóbb, mint külsősnek). Szerintem ezekkel kellene próbálkoznod.
Én nagyon szeretem a Garaboncziást, de ott inkább rock koncertek vannak. Van egy olyanunk, hogy Milleniumi Kávéház (Milka), ez ilyen csendes-beülős hely, kávézgatásra, élőzene hallgatásra ideális, bár nincs minden nap koncert náluk.
22/L
4/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen a válaszokat. Még annyi, hogy mennyire befogadóak az emberek?
2012. febr. 17. 21:33
5/6 anonim válasza:
Nagyon:) Egyetemista vagyok itt az ország másik feléről, de, ha tehetném, itt élnék az életem hátralévő részében:)
6/6 A kérdező kommentje:
:))))))) Ezt jó hallani:)
2012. febr. 17. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!