Crossdressingelek (lány ruhába öltözöm). Sztetek kimerjek így menni utcára?
Figyelt kérdés
elég lányos az arcom, és vékony is vagyok. szerintetek megmerjem tenni? nagyon drága műhajam van. tiszta eredetinek jön le.
15f
2012. márc. 16. 20:52
11/15 anonim válasza:
Egíértelmü hogy lány szeretnél lenni.Ezt ugy oldd meg hogy ne keltsél szörnyülködést,de kiélhesd vágyaid.
12/15 anonim válasza:
Hát szerintem simán kimehetsz csak vigyázz olyan helyre menj ahol nincsenek ismerősök. Tedd azt amit szeretnél. Ha te lányként érzed jól magad, öltözz úgy nyugodtan. Amúgy én szívesen megismerkednék veled, biztosan különleges ember lehetsz.
13/15 anonim válasza:
Még nagyon fiatal vagy még lehet kinövöd.De tényleg azóta mi történt végülis kimentél az utcára?
Szerintem nem baj az, ha ilyen vágyaid vannak minden ember más. Csak nem tolerálják ezt sokan sajnos.Ismerősöm is ilyen és én is szívesen beöltözöm fiúnak ha kell. :D
Inkább a házon belül oldd meg az ilyen vágyaidat azt tanácsolom..:)
14/15 anonim válasza:
Menj ki próbád ki csak ne haverokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!