Egyedül lakom, sokat vagyok egyedül. Hogyan élvezhetem az
olyan szórakozásokat/hobbikat, amiket egyedül lehet/kell
csinálni ennyi magány után? Pl. Olvasni, sétálni,
főzni, takarítani nincs kedvem.
Figyelt kérdés
Sétálni egyedül is lehet, olvasni egyedül kell, de mégis olyan unalmasnak találom az egészet már. Van társaságom, de nem mindig érnek rá találkozni. Ma pl. délelőtt főztem és azóta lótúrót sem csináltam. Elkezdtem rejtvényezni, de nem volt hozzá kedvem. Megnéztem egy filmet, de elég is volt. Hogyan próbáljam pozitívan nézni a magányt? Nekem ez már nem megy. Nem olyan társasára vágyom, hogy idegenek vegyenek körül, hanem azok akikkel jóban vagyok. Úgyhogy ha kimegyek pl. a plázába, akkor is egyedül vagyok, mert idegenek vesznek körül... Nem várnám el senkitől, hogy itt legyen mindig velem, főleg hétköznap nem, de ilyenkor rossz, hogy jó idő van kint és én még ki se mozdultam.
Barátkozni mentem fel régebben társkeresőre. Ki is írtam, hogy nem keresek társak, de sokan ezt nem fogták fel... Egy oldalon még megpróbálhatom, hátha akad valaki. Nem pesti vagyok, így nehezebb a dolog. Laktam Pesten 1 évig, ott másabbak az emberek, az biztos.
2012. márc. 15. 17:46
12/25 anonim válasza:
Próbáld meg, hátha.
Én nem azért írtam, hogy előnyösebb Pesten, mintha másabbak lennének ott az emberek, nem azok szerintem, csak ott több a fiatal, ebből kifolyólag több az olyan is, akinek nincs társasága, van van, csak épp nem érnek rá, olyan is, aki nemrég költözött fel vidékről, és ezért nincs, én is voltam ebben a cipőben. Eleinte, ahogy felköltöztem, nem voltak barátaim.
Na meg nagyobb az esély, hogy a sok fiatal közül valaki ráakad a hirdetésedre, ha pesti lennél.
2012. márc. 15. 17:51
13/25 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy kutyát.
2012. márc. 15. 18:00
14/25 A kérdező kommentje:
Albérletbe kutyát nem hozok, nem is engednék. Macskám van és 2 rágcsálóm.
2012. márc. 15. 18:09
15/25 anonim válasza:
Az ilyen napokra jól jön valami hobbi, amiben el tudsz merülni.
Nekem egy csomó ilyenem van, ami a kezemet leköti, hozzá meg nézek valami jó filmet, olyanokat, amiket már régóta meg akartam nézni. Mondjuk rólam tudni kell, hogy nem nagyon tudok úgy filmet nézni, hogy közben nem csinálok mást. Ezért jó, hogy pl. üvegfestés, papírmasézás, ragasztás, festés, akármi közben nézek filmeket :) Annyi szuper dolgot lehet csinálni, és sok olyan hobbi van, amihez nem kell semmi spéci dolog, otthon fellelhető dolgokkal is el lehet kezdeni.
Ha meg ki akarsz menni, hát holnap is jó idő lesz, még jobb is mint ma. Ha ma nem értek rá a barátaid, talán holnap majd ráérnek, akkor is lehet menni erre-arra.
2012. márc. 15. 18:21
16/25 anonim válasza:
Nem írod, hány éves vagy. Az egyedül élésre meg kell érni. Én 27 évesen költöztem életemben először egyedül egy lakásba, és nagyon élveztem. Korábban mindig többedmagammal béreltem lakást, és ha véletlenül valamelyik este egyedül voltam otthon, tűkön ültem, hogy mikor jön már haza valaki a többiek közül. Nem kellene egyedül laknod, ha ennyire nem bírsz egyedül lenni!
2012. márc. 15. 22:48
17/25 anonim válasza:
Próbálkozz valami kreatív, alkotó tevékenységgel. Írás, festés, zenélés, origami, számítógépes grafika vagy akármi más... és felejtsd el, hogy nincs hozzá tehetséged, mert nem az számít. Még az is lehet, hogy van. :)
2012. márc. 16. 03:23
18/25 A kérdező kommentje:
Én is laktam együtt sok mindenkivel, örülök is, hogy most nincs senki, aki idegesítene. Nem az a gond, hogy egyedül lakom, hanem az, hogy sokat vagyok egyedül. Nem akarom, hogy bárki is ideköltözzön, hanem, hogy legyen valami program, találkozás, beszélgetés. Az egyedül végezhető hobbik nem érdekelnek,mert nem tud már az sem lefoglalni. A túl sok egyedülléttel van bajom, nem a néhány óra magánnyal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!