Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a jó az egyedüllétben?

Mi a jó az egyedüllétben?

Figyelt kérdés
Mostanában kicsit magányos vagyok.

2012. márc. 14. 13:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tisztázhatod a múltat, átgondolhatod mi a fontos számodra és kik azok az emberek akik tényleg fontosak és mi az amit igazán szeretnél. Adj magadnak időt ne félj egyedül lenni egy kicsit. Gondold végig sokszor a dolgokat és majd ha mindenről kialakul a véleményed és tudod mit akarsz akkor úgyis tudni fogod mit kell tenned, hogy ne legyél magányos. Adj időt magadnak!
2012. márc. 14. 14:02
 2/8 anonim válasza:
A nyugalom. Meg van időd átgondolni a problémákat, el tudsz merülni a gondolatokban.
2012. márc. 14. 14:18
 3/8 anonim ***** válasza:

ma 14:02

És aki évekig egyedül marad, annak csupán nehéz tisztáznia, hogy mit akar? Kicsit jobban kifejthetnéd amit írtál, mert így elég valószerűtlen.

2012. márc. 14. 15:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Véleményem szerint az egyedüllétben a legjobb a maszturbálás,ugyanis nincs partner aki ebben részt vállaljon. Semmi erőfeszítés, csak lazaság, relaxáció.

És talán a végén majd minden rendben lesz. Igen a végén majd minden rendben lesz. Majd a végén...

2012. márc. 14. 17:50
 5/8 anonim válasza:

10 évig volt időm rajta gondolkodni,hát ami jó benne az az hogy nem kell semmihez és senkihez igazodnod,

a rossz pedig pl ha nem otthon vagyok hanem pl suliban akkor szarrá unom magam és szarul is érzem magam.(nincs kivel beszélni)

2012. márc. 14. 21:24
 6/8 anonim ***** válasza:

14:02 vagyok

Én úgy gondolom, hogy minden okkal történik, ha valaki egyedül vann annak oka van. Nem az a lényeg, hogy a probléma okát találja meg, hanem gondolkodjon a múlton és változzanak a gondolatai, hogy tovább tudjon lépni. Van aki nem képes változni és nem képes kinyitni a szemét, ezek az emberek tényleg egyedül lesznek.

2012. márc. 15. 15:20
 7/8 anonim válasza:
Az egyedüllétnek szerintem csak a vége jó :D
2012. márc. 15. 16:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem ártana tisztázni, hogy mit nevezünk valódi magánynak. Én nem nevezem magánynak azt, ha valakinek van egy-két barátja, haverja, család, mittudoménmi :) és párszor egyedül van.

Aki TÉNYLEG magányos, az pedig nem tesz fel ilyen kérdéseket.

Jöhetnek a lepontozások, én így gondolom

2012. márc. 15. 17:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!