Mi a jó az egyedüllétben?
ma 14:02
És aki évekig egyedül marad, annak csupán nehéz tisztáznia, hogy mit akar? Kicsit jobban kifejthetnéd amit írtál, mert így elég valószerűtlen.
Véleményem szerint az egyedüllétben a legjobb a maszturbálás,ugyanis nincs partner aki ebben részt vállaljon. Semmi erőfeszítés, csak lazaság, relaxáció.
És talán a végén majd minden rendben lesz. Igen a végén majd minden rendben lesz. Majd a végén...
10 évig volt időm rajta gondolkodni,hát ami jó benne az az hogy nem kell semmihez és senkihez igazodnod,
a rossz pedig pl ha nem otthon vagyok hanem pl suliban akkor szarrá unom magam és szarul is érzem magam.(nincs kivel beszélni)
14:02 vagyok
Én úgy gondolom, hogy minden okkal történik, ha valaki egyedül vann annak oka van. Nem az a lényeg, hogy a probléma okát találja meg, hanem gondolkodjon a múlton és változzanak a gondolatai, hogy tovább tudjon lépni. Van aki nem képes változni és nem képes kinyitni a szemét, ezek az emberek tényleg egyedül lesznek.
Nem ártana tisztázni, hogy mit nevezünk valódi magánynak. Én nem nevezem magánynak azt, ha valakinek van egy-két barátja, haverja, család, mittudoménmi :) és párszor egyedül van.
Aki TÉNYLEG magányos, az pedig nem tesz fel ilyen kérdéseket.
Jöhetnek a lepontozások, én így gondolom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!