Mit csináljak, ha magányos vagyok, és nincs kivel lennem a suliban?
Mi sosem voltunk egy összetartó osztály/iskola.
Van egy jó barátnőm, ő viszont egész héten beteg, és én teljesen egyedül leszek holnap, egy kiránduláson! :(
Ti ilyenkor mit csinálnátok? Nem akarok a többiek klikkjébe beletolakodni. Egyedül hogyan lehet kirándulni? Amikor moziba megyünk és előtte plázába kell sétálgatni, menjek egyedül?
Annyira rosszul érzem magam. :(
14/L
Én ezt úgy oldottam meg, hogy mentem egyedül.
Mondjuk én meg az osztályom kölcsönösen utáltuk egymást hatodiktól, szóval azalatt a 3 év alatt megszoktam, hogy elvagyok egyedül :)
Köszi a válaszokat!
Lehet, hogy inkább nem is megyek a kirándulásra, csak félek, hogy a tanárok mérgesek lesznek... :(
Előző:
Az nem olyan könnyű.
Én 15/F vagyok és ugyanolyan bátortalan mind a kérdező.
Azzal a különbséggel, hogy nekem azért vannak barátaim :/
De ha tényleg semmi kedved elmenni, akkor nagyon egyszerű a megoldás. Amit én csináltam egyszer, amikor nagyon nem volt kedvem elmenni :)
Elindulsz a suliba. Út közben felhívod a szüleidet, hogy rosszul érzed magad, influenzásnak, hányinger stb... és elmész az orvoshoz. Neki ugyanezt elmondod. Nem tud mit csinálni, felír néhány gyógyszert, meg a hétre egy igazolást. Ennyi :) Ja meg otthon folytatod a színjátékot, a gyógyszerektől meg nem lesz semmi bajod :)
Legalábbis nekem nem volt.
Az előző is jó ötletet mondott.
Szólj be a tanárnak, akivel mennétek, hogy inkább a barátnőddel lennél. Biztos megértené.
Köszi a válaszokat! :)
Most már szerencsére megbeszéltem valakivel Facebook-on, hogy velük (az ő klikkjében) leszek, ha nem jön a barátnőm. Azt mondta nem zavarok, szóval ez így jó. Nagyon örülök :)
Amúgy igen, plázába megyünk, mert mozizni fogunk, de előtte mindig plázázás van. Vidékieknek ez is nagy szám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!