Vajon csak egy ürügy lenne az önbizalomhiányomra az a tény hogy a suliban lévő környezetemmel alig vannak közös témáink --> nem érzem jól magam?
azt gondolom emiatt vagyok ennyire gátlásos
van pár gyerek akivel folyosón dumálok, de semmi komoly
osztálytársakkal ált felszínes témákat csapdossuk
mikor barátokkal vagyok sokkal jobb a helyzet. akkor is van bennem egy kis furcsaság ,de akkor normálisabbnak tartom magam
Idegen emberekkel én sem találom a közös témát és én is azt mondom, hogy az önbizalom hiányom miatt van ez. Társaságban szinte meg sem szólalok, barátokkal azért nálam is más a helyzet. Megnézném magam, hogy mi lenne, akkor ha ez a probléma nem állna fent és hogy mennyire menne a kommunikáció, de talán majd egyszer.
21/F
nem találtam rá megfelelő szót az önbizalomhiányom kialakulásának okára..vmiféle kommunikációs keszekuszaság játszhat közbe ezért nehéz önbizalmat csinálnom, ugyérzem, hogy egész más a humorom mint a legtöbb korombeli embernek, mikor megismertem a mostani legjobb barátomat, tökre ledöbbentem hogy ilyen is van, akivel ennyire természetesen dumálhatok bármiről.
nem arról van szó hogy nem merek komolyabb dolgokról beszélni, sőt inkább a hülyeségemnek hála van hogy olyanokba is belemegyek amik már túlságosan komolyak másoknak és ezért sokszor volt h úgyéreztem szarnak a fejemre, ezért ezt próbálom hanyagolni és tudatosan figyelni kivel miről beszélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!