Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen magányos?...

Miért vagyok ilyen magányos? Olyan rosszul érzem magam.

Figyelt kérdés

Régebben voltak barátaim, minden hétvégén eljártam itthonról, és viszonylag népszerű voltam a baráti társaságomban.

Aztán valahogy egyre inkább egyedül maradtak, a közeli barátnőim messzire mentek továbbtanulni, a társaság szétszéledt, én pedig egyedül maradtam. Már több, mint fél éve járok az új iskolámba, de még mindig nem illeszkedtem be, nincsenek barátaim, senki sem hív sehova. A páromon kívül senki sincs, akivel mindenről tudnék beszélgetni, vagy akivel közös programokat szervezhetnék. Ez nagyon bánt, mert vágyom a társaságra, barátnőkre.

Nagyon magányosnak érzem magam, és ez fáj.

2012. márc. 2. 21:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nagyon hasonló cipőben járok én is. Páromon kívül nincs senkim ebben a városban, szüleim és testvéreim is távol élnek. És sajnos nem tudom hol kereshetnék barátokat.
2012. márc. 2. 21:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Akkor gondolj bele,milyen lenne a párod nélkül.Nem vagy egyedül.
2012. márc. 2. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Pont ma beszélgettem erről a barátommal! Én is ugyanígy érzek, csak nekem már másfél éve, az egyetem óta tart ez az állapot. Egyre gyakrabban jön rám ez a rossz érzés, különösen hétvégén, mikor a legtöbb volt barátom másokkal szórakozik, engem pedig szinte sehova sem hívnak és senki sem törődik már velem igazán. Néha már úgy érzem, teljesen befordultam, elment az összes önbizalmam (pedig tudom, hogy szép és értelmes lány vagyok, mégsem érzem elég jónak magam sehova) és kezdek egyre inkább depressziós lenni. Az egyetemen is csak felszínes barátaim vannak, akikkel a heti 2-3 találkozáson és néhány mondaton kívül semmi nincs. A gimis barátaim pedig eltűntek idővel... szóval nem vagy egyedül!
2012. márc. 2. 21:49
 4/11 A kérdező kommentje:

Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha egyszer a párom rámun és elhagy (sajnos mostanában nem vagyok túl szórakoztató egyéniség), akkor aztán végleg olyan egyedül leszek, mint a kisujjam.

Nekem még az is jó lenne, ha felszínes barátaim lennének, akikkel néha találkozok, meg beszélgetek, mert ennél szerntem minden jobb. Amikor órákon keresztül figyelem, hogy mások szórakoznak, én pedig láthatatlan vagyok, senki sem vesz észre, senki sem szól hozzám.

Nem járok el, így nem tudok új embereket megismerni, így viszont sosem lesznek barátaim. Kicsi városban lakom, itt nem is tudom, hogy lenne erre mód...

Sajnálom, hogy veletek is ez a helyzet, remélem csak átmeneti. Bár egyre kevésbé érzem így, szeptember-október tájékán, még nyugtatgattam magam, hogy majd beilleszkedek, de erre már nem látok esélyt.

2012. márc. 2. 21:53
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

Első vagyok.

Nálam ez a helyzet nem átmeneti, amióta (3 éve) ebben a városban lakom, magányos vagyok. Én sem járok sehová, így nem is tudok barátkozni senkivel.

2012. márc. 2. 21:56
 6/11 anonim válasza:
mért lett törölve a válaszom?komolyan gondoltam,hogy barátkoznék.itthon vagyok gyesen és időm tengernyi.ezért ajánlottam fel.de látom itt még a jó indulatot sem becsülik meg sajnos.:(
2012. márc. 2. 23:22
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem addig, amíg melletted a párod, kár ezen gondolkodni.Addig örülj, míg van melletted valaki...

Nekem barátok, haverok nincsenek és párom sincs, de ennél rosszabb már nem lehet. Szóval fel a fejjel.

21/F

2012. márc. 3. 08:20
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Hihetetlen hogy micsoda rinyálás megy itt,gondolj bele ha még a párod se lenne,vagy olyan sorsod lenne/(lett volna) mint nekem.(senkim se volt /(senkim sincs), se barátok se barátnő se semmi)
2012. márc. 3. 08:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Ne hsrsgudjatok, hogy ezt írom, de "jól esett olvasni" nem vagyok én sem egyedül, bár én néha eljárok, volt hogy minden hétvégén buliztam, bár inkább kocsmázás volt x) jó kis esték voltak, de mostanában nem találom a helyem... mikor nyaralni voltam, tavaj augusztusban, találkozta megy emberrel, aki olyan önbizalmat adott,:))) de úgy érzem, kezdek magam alól kicsúszni. Ajánlom nektek [link] önismereti teszt... én a legkevesebb kérdésből állót töltötte, ki, és amit dobott, teljesen! igaz volt rám, el is képedtem, és tényleg Intuitív gondolkodású ember vagyok:) mindannyiótok különleges, ember, aki jó, boldog életet érdemel. Van egy ember, Nick Vujicic (lehet nem jól írtam) keressetek rá youtuben is, van feliratozott videó... Hát ennek az embernek az előadása láttán, kicsordult a könnyem. Nincs keze, lába, és még is boldogabban, él, mint sok más, teljesen egészséges ember... szóval kár azt hinnetek magatokról, hogy nem értek semmit... Dehogy is nem értek,! Értékes emberek vagytok, csak nem tudjétok, (ahogy én sem) még, hogy miis az, ami vonz titeket, ami hozzátok való, olyan kapcsoaltok, miknél teljesen önmagatokat adhatjátok... ne adjátok fel, sok sikert! 20/F mindenkinek joga van, a boldog élethez!
2012. márc. 3. 20:00
 10/11 anonim ***** válasza:
A helyesírásért pedig elnézést!
2012. márc. 3. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!