Miért vagyok ilyen magányos? Olyan rosszul érzem magam.
Régebben voltak barátaim, minden hétvégén eljártam itthonról, és viszonylag népszerű voltam a baráti társaságomban.
Aztán valahogy egyre inkább egyedül maradtak, a közeli barátnőim messzire mentek továbbtanulni, a társaság szétszéledt, én pedig egyedül maradtam. Már több, mint fél éve járok az új iskolámba, de még mindig nem illeszkedtem be, nincsenek barátaim, senki sem hív sehova. A páromon kívül senki sincs, akivel mindenről tudnék beszélgetni, vagy akivel közös programokat szervezhetnék. Ez nagyon bánt, mert vágyom a társaságra, barátnőkre.
Nagyon magányosnak érzem magam, és ez fáj.
Bele sem merek gondolni, mi lesz, ha egyszer a párom rámun és elhagy (sajnos mostanában nem vagyok túl szórakoztató egyéniség), akkor aztán végleg olyan egyedül leszek, mint a kisujjam.
Nekem még az is jó lenne, ha felszínes barátaim lennének, akikkel néha találkozok, meg beszélgetek, mert ennél szerntem minden jobb. Amikor órákon keresztül figyelem, hogy mások szórakoznak, én pedig láthatatlan vagyok, senki sem vesz észre, senki sem szól hozzám.
Nem járok el, így nem tudok új embereket megismerni, így viszont sosem lesznek barátaim. Kicsi városban lakom, itt nem is tudom, hogy lenne erre mód...
Sajnálom, hogy veletek is ez a helyzet, remélem csak átmeneti. Bár egyre kevésbé érzem így, szeptember-október tájékán, még nyugtatgattam magam, hogy majd beilleszkedek, de erre már nem látok esélyt.
Első vagyok.
Nálam ez a helyzet nem átmeneti, amióta (3 éve) ebben a városban lakom, magányos vagyok. Én sem járok sehová, így nem is tudok barátkozni senkivel.
Szerintem addig, amíg melletted a párod, kár ezen gondolkodni.Addig örülj, míg van melletted valaki...
Nekem barátok, haverok nincsenek és párom sincs, de ennél rosszabb már nem lehet. Szóval fel a fejjel.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!