Anyukám magányos, rosszul érzi magát a bőrében. Mit tegyek?
60 éves, már nyugdíjas, férfi 20éve nem volt az életében. Barátai nincsenek, néha 1-2 rokon jön el hozzánk. Én egyetemre járok, nemsokat vagyok itthon csak este. Akkor szinte elvárja, hogy beszélgessek vele, meg törődjek vele de ez nem mindig megy. Néha azzal jön hogy ő egész nap nem beszélt senkivel, én meg nem foglalkozom vele, meg nem segítek neki eleget. Ő már meg akar halni meg ilyenek:(:(
Nagyon szeretem de nemtudok vele mit kezdeni, nem nyitott az emberek felé hosszú távon.Szomszédokkal, buszon elbeszélget de ennyi.... Semmi emberi kapcsolat.
Ajánlottam neki járjon el tornászni, nyugdíjasklubba v valahova. De semmi:(
Egyedül a hegyre szeret kimenni de oda is nekem is mennem kell mert h egyedül nemjó....
Nemtudom mi lesz így:(
Valami ötlet?
neki nem kell vmi öreg faszi, fiatalabb meg engem nézegetne... (ez a véleménye)
Testvérem nincs:(
Magányos..Nem hiszem, h. az a vmi, h. férfival ismereted össze nem mki vevő a férfira. Bár soknak lételeme ez habitusfüggő is...
Járjon könyvátrba városba etc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!