Tényleg van ilyen?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy vannak olyan oldalak, ahova kirakják az emberek, hogy ekkor meg akkor mennek ide meg oda, és aki akar az menjen velük. Ilyen tényleg van? Hol?
2012. márc. 13. 10:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Facebook?
2012. márc. 13. 10:46
 2/6 A kérdező kommentje:
Facebookon hol? Én olyanra gondolok, hogy vadidegenek kirakják, hogy mennek mondjuk Pécsről Pestre szombat reggel, jelentkezzen aki akar jönni. Nem ismerősökre gondoltam. De, ha csak ez a nyamvadt fészbúk van, akkor már nem érdekel.
2012. márc. 13. 10:50
 3/6 anonim ***** válasza:
twitter?
2012. márc. 13. 10:54
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen tényleg van, én pár éve egy nemzetközi oldalon kerestem, de már nem emlékszem a nevére. Gugli.
2012. márc. 13. 11:02
 5/6 anonim ***** válasza:

A telekocsi jutott eszembe róla.

[link]

Nem tudom, erre gondoltál-e, ennek az a lényege, hogy ha valaki egyedül utazna kocsival, akkor kereshet maga mellé útitársakat, akikkel megosztoznak az útiköltségen.

2012. márc. 13. 11:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen azt hiszem ez az Oszkár az, köszönöm szépen, erre gondoltam! :)
2012. márc. 13. 11:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!