Mi lehet a tiktok algoritmusa?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiókom és először ezres nézettsége volt mára már lecsökkent 200-ra mert egy ideig nem töltöttem fel semmit kb fél évig. Csináltam egy másik új fiókot. És készítettem ugyanolyan témájú videókat. Az egyiket egyik fiókba másikat másik fiókba töltöttem fel. Nos még a különbség az első fióknak több ezer követője van 200 nézettséggel a másiknak vagy 20. És az első fiókban mindig kb 200 nézettség a másodikban pedig 3x több! Azt még észre vettem hogy a lájkok az első fiókomnál messzi idegenek lájkolják akikkel nem követjük egymást és még a témához sincsen semmi közük! Akiknek szólna kb a videó azokhoz el sem jut. Üzenetben osztom meg velük mert nem is látják egyszer sem. A több ezerből senkihez nem jut el csak ilyen idegeneknek a világ másik végéről. Full nem értem ezt!nov. 14. 12:07
1/1 anonim válasza:
Nem tudom, nekem pl a reels facebookon kiad messzi embereket, akik amúgy a hobbimhoz kapcsolódnak és nagyon jók. De országon belül senkit, meg nagyon a közelből se. Olyanokat ad ki akik messze vannak, néha alig van nézettségük likejuk és nekem behozza. Országból meg ezt a sok hülye felkapott valamit jó némelyik tetszik pl a Vivi Norbi vicces, de vannak sok más nő is férfi is pár is, amiktől hülyét kapok idióta bölcsességeket meg szenvedéseket osztogatnak. Túl sok ilyet hoz be, pedig mindig bejelölöm hogy kevesebb ilyet mutasson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!