Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lenne kedved egy ilyen motivál...

Lenne kedved egy ilyen motiváló játékhoz?

Figyelt kérdés

Volt itt korábban egy kérdés, csak sajnos törölték, és nem tudtam megtalálni azokat az embereket, akik oda írtak.

Szóval a lényeg, hogy kell hozzá pár ember, akinek nem igazán vannak kiforrott céljai, vagy többynire hamar feladja a dolgokat, és kellene neki valami motiváció, hogy véghezvigye őket.

E-mailen keresztül tartanánk a kapcsolatat, és leírnánk egymásnak, az adott időszakra kitűzött célt, és a nap végén megírjuk, hogyan sikerült megvalósítani, sikerült-e egyáltalán. Emellett ad(hat)unk egymásnak ötleteket, kisebb motiváló feladatokat. Benne lenne valaki ilyesmiben?

2012. márc. 12. 20:16
 1/5 anonim ***** válasza:
egész jól hangzik,remélem lesz még pár jelentkező
2012. márc. 12. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is benne vagyok. :)
2012. márc. 12. 20:43
 3/5 anonim ***** válasza:
én is benne vagyok :)
2012. márc. 12. 21:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Okés, privátban meg tudnátok adni az e-mail címeteket? :)
2012. márc. 12. 22:00
 5/5 anonim válasza:
Beszallnek. :D
2012. máj. 16. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!