Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez a játékhoz?

Mit szóltok ehhez a játékhoz?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon szórakoztató, bár néhol elég bárgyú!

[link]

2009. okt. 16. 20:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
nem rossz
2009. okt. 16. 21:21
 2/14 anonim ***** válasza:

Hát...a munkavállalásig eljutottam. Sikerült megszereznem egy csótányoktól hemzsegő lakást. Érdekes volt.

Szeretem az ilyen játékokat, bár némelyik pontja olyan hosszú, hogy feladtam mert fáradt vagyok egy kicsit.

Valóban szórakoztató, de valahol szomorú is.

2009. okt. 16. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
sikerült nehezen vennem egy farmert :D
2009. okt. 16. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:
58%
Messze túlmisztifikálja a cigány élet hátulütőit. Ilyen módszerrel elég pitiáner dolog szánalmat ébreszteni.
2009. okt. 16. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Nevetséges.
2009. okt. 16. 21:36
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
Ezt én még annó könyv formában olvastam!Jó az alapötlet,mármint ez a választásos módszer,de a történet nem tetszik annyira,nem igazán életszerű.
2009. okt. 16. 21:37
 7/14 anonim ***** válasza:
Miután kitettek a lakásból, elmentem Lajos bához, ahonnan a felesége rakott ki egy nap után, aztán mászkáltam Bp-en, beültem egy étterembe ahonnan kitettek..ja és az elején nagy nehezen énis tudtam venni egy gatyát egy butikban.
2009. okt. 16. 21:48
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Az aluljáróban furcsa trappolást hallasz: BAKANCSOK. Ütemesen lépkedve több tucat skinhead jön le a lépcsőn, eltorlaszolják a folyosót. Rémülettől összeszorult szíved őrült kalapálásba kezd, pillanatok alatt felméred a terepet."

Hallom a BAKANCSOK hangját! Jönnek a nácziak! Zikkájl - kiáltják... És elsötétül a világ...

Szá-nal-mas.

2009. okt. 16. 22:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Itt a folytatás:

"Félsz, kimerült vagy, de még a nyomodban vannak. Megbotlasz, elesel. Az üldözés óráknak tűnt, pedig egy percig sem tartott. Reménykedsz, hogy egy-két pofonnal megúszod. Egyre többen gyűlnek köréd, rugdalnak, szidalmaznak. Egy vasalt bakanccsal bevitt célzott rúgás mellbe talál, hanyatt esel, bevered a fejed a vaskorlátba. Széteső tudatoddal már képtelen vagy felfogni a körülötted zajló őrjöngést. Egy szirénahang az utolsó élmény amit érzékelsz. Kórházba szállítanak, többször megműtenek. Október tizennyolcadikán esel kómába. Kalandod itt véget ér."

2009. okt. 16. 22:03
 10/14 A kérdező kommentje:

Szerintem is nagyon egyoldalúan van ábrázolva a helyzet, ráadásul nem is túl reális. De a kommentekbe vannak azért oltások!

Nekem az volt az abszolút irreális rész, amikor egész éjszaka kint csöveltem az utcán, de reggel bemegyek egy étterembe enni valamit. Ennyi erővel elmehettem volna egy motelbe is.

2009. okt. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!