Mit szóltok ehhez a játékhoz?
2009. okt. 16. 20:54
11/14 anonim válasza:
szerintem is szánalmas módon
próbálnak eggyüttérzést kelteni
"hallom a bakkancsok hangját"
12/14 anonim válasza:
szerintem semmi érdekes nincs benne, minden embernek ilyen nehéz elkezdenie az életét, aki nem születik gazdag családba....én is ugyanígy hánykolódom az életben,pedig értelmiségi fiatal magyar vagyok... ugyanezek a dolgok minden egyes emberrel megtörténnek származástól függetlenül, sőt...nem hinném, h egy cigánnyal mernek így viselkedni...már elérték azt a szintet, hogy féljenek tőlük annyira, h nem kötnek beléjük
13/14 anonim válasza:
Én végigvittem a játékot,és ez történt a főszereplőmmel:
- megverték a rendőrök
- összehaverkodott a csövesekkel
- leállította a szipus haverját
- elmenekült a skinheadek elől
- elküldte a kokós haverját
- leforrázta magát vízzel
De végeredményben felesége,érettségije,munkája és háza lett. Szeretem az rpg-ket,szerintem ez sem volt rossz.
14/14 anonim válasza:
Kitartasz, küzdesz tovább. Észrevehetetlen tempóban haladsz felfelé, de minden újabb feladatot nagyon megbecsülsz. Megszületik a fiad, aztán egy évre rá már egy kislánnyal is büszkélkedhetsz. ... hozzá kellett volna írni: majd minden évben plusz egy gyerek :D nem kell már sokáig dolgoznod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!