Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Akarsz segíteni az éhezőknek?...

Akarsz segíteni az éhezőknek? Csatlakozol a játékhoz?

Figyelt kérdés

tudom ez itt nem a reklám helye, de rátaláltam egy nagyon jó kis oldalra,mely egyáltalán nem öncélú...

[link]

a lényege az h.angol vagy német feladatok vannak az oldalon(általában szinonímákat kell kiválasztani)és minden jó válaszoddal "átutalsz" 10 g rizst egy szervezethez,akik az éhezőknek segítenek.ezt az oldalon levő szponzorok állják...a feladatok tematikáját amúgy be is lehet állítani...

amúgy nagyon jó kis nyelvgyakorlás,én elég jó szinten vagyok mindkét nyelvből de szinte mindenhez kellett h.használjam a szótárat...,)

jóhiszeműen azt gondolom h.tényleg segítek ezzel és nem csak átverés az egész.ha mégis akkor is gyakoroltam egy kicsit a nyelveket...TE IS BESZÁLLSZ?:)

2009. máj. 27. 15:52
 1/10 A kérdező kommentje:
amúgy azért gondolom h.ez komoly lehet mert az oldalon feltüntetett jótékonysági szervezetek(és azok linkjei) elég nívósnak és hitelesnek tűnnek...:)
2009. máj. 27. 15:54
 2/10 A kérdező kommentje:
ja és nemcsak német és angol hanem olasz és spanyol nyelv is van itt...és nemcsak szinonímákat lehet keresni...pl.nyelvtant,matekot stb... is lehet gyakorolni:)
2009. máj. 27. 15:56
 3/10 A kérdező kommentje:
ja és francia is van:)))kicsit le vagyok lassulva...:)
2009. máj. 27. 15:57
 4/10 anonim ***** válasza:
21%
lol
2009. máj. 27. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
hát..ha ér vmit, csináltam 120 jó választ. majd még felnézek.
2009. máj. 27. 16:54
 6/10 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. máj. 27. 17:12
 7/10 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon tetszik ez az oldal! Hol találtál rá? Bízom benne, hogy igaz, amit írnak.. Én is megcsináltam már jópárat, köszi! :)
2009. máj. 27. 18:43
 8/10 A kérdező kommentje:

nincs mit,amúgy én komolyan hiszek benne:)és nekem sokat segít.beszélek németül, angolul,és tanulok spanyolul szóval nagyon jól jön:)

amúgy a mai Nők Lapjában olvastam róla.:)

2009. máj. 27. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Tényleg jó, bár a rizses része szerintem tuti kamu, de jó nyelvgyakorlás, hogy német szavakat kérdez, és angolul kell válaszolni.
2009. máj. 29. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:

tényleg jó,köszi, h kiírtad:)

már 250 g-ot "átutaltam" :)

2010. jún. 10. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!