A szomszéd illegálisan bejött a portámra, hogyan tudom feljelenteni?
Hát így utólag nem tudom,de a magánlak sérthetetlensége miatt NEM léphet be idegen a portádra,ennek megvédésére bizonyos torkolati energia alatt lőfegyvert is alkalmazhatsz ha jól tudom.A pontos KiloJoule-t nem tudom.
Fizikailag elbánhatsz vele,én azt tenném.
Leírod a pontos sztorit?
Első te meg miket vartyogsz itt h tipikus magyar kérdés mi?
Jaj ne már.Tettlegesség..másból nem értenek a parasztok.
Légy kemény.
Első vagyok .
Amíg írtam bejött még egy válasz , módosítok : amit, a 15:21-es írt , hogy egyből arra gondolt , hogy hogyan tudja feljelenteni. Ez a tipikus magyar !
Köszi, első!
Én is azt mondom, hogy az ember próbáljon meg a szomszédjával a lehető legjobb viszonyban lenni, hiszen ha napközben dolgozunk, és egyéb helyeken vagyunk, és rossz a viszony, nem lehet tudni, hogy estére mire megyünk haza.
Valószínű, hogy a szomszédnak oka volt arra, hogy átment, ezért én biztosan először próbálnám megbeszélni vele.
Fogadjunk kisebbséghez tartozik a szomszédod,igaz?
A többi kommentelőnek:
Megbeszélni a problémát,amit ti mondtok az kultúrált,intelligens megoldás.Csak kultúrált és intelligens emberrel lehet lehet így problémát megoldani.
Aki magától bejön a kertedbe(és most már tudjuk hogy lop is)az NEM kultúrált és intelligens,ergo más eszközzel kell az értésére adni a területhatárokat.
Birtokvédelemre pedig azt használhatsz amit akarsz,sok legális eszköz is van,de egyébként meg nem mindegy?Nem hiszem hogy a Te felelősséged,ha valaki behatol a TE saját portádra.Aki hívás nélkül bejön,az számítson retorzióra.Ennyi.
Kérdező,te meg ha személyesen nem akarod lerendezni,akkor vegyél egy komondort.
A kérdező nem írta a kérdés-kommentbe, hogy korábban a szomszéd már lopott. Ezért ajánlottam első nekifutásban a "beszéljük meg" variációt.
Azt sem árulta el még eddig a kérdező, hogy melyik kerítésen át jutott be a szomszéd. Ha az u.n. "hátsó kerítésen", akkor annak javítása, helyrehozatala az ő feladata, és először azt hozza rendbe, akadályozza meg, hogy a hátsó szomszéd ne tudjon azon átmenni. De erről eddig a kérdező mélyen hallgatott.
Ha az első szomszéd, akkor jöhet a komondor!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!