Mit csináljak? Lent
BOCSI A HOSSZÚ SZÖVEG MIATT
a volt legjobb barátnőm elhanyagolt engem nem foglalkozott velem az az egy másik csajjal volt és azt mondta hogy unja a barátságunkat persze ezt a hátam mögött és kajánál meg odaül mellém persze meg se kérdezi hogy odaülhet-e és kajánál se beszéltünk mondjuk én nagyon mérges vagyok rá hogy 8 évi barátságot csak így eldobott és ma meg mondtam neki hogy foglalt az asztal és akkor átült máshova de látszott rajta hogy nagyon megbántotta mondjuk a hátam mögött engem hibáztat hogy én közösítettem ki magam és ezért van a másik csajjal, nah kérdem én hogy létezik ilyen hogy én magamat közösítem ki közülük?meg azt mondta a hátam mögött hogy mindent a fejéhez vágtam (mivel ezen történések előtt volt egy kis vitánk de aztán beszéltünk)de jó hogy a fejéhez vágtam mivel nem is foglalkozott a barátságunkkal nem mondott el mindent és engem leginkább az zavar hogy hogy képes velem ilyet tenni hisz kicsi korunk óta bnők voltunk hogy tud megváltozni így egy ember mintha teljesen kicserélték volna igazából én nagyon mérges vagyok rá de elég nehéz elfelejteni a barátságunkat jól tettem amit mondtam neki vagy nem kellet volna?
" jól tettem amit mondtam neki vagy nem kellet volna? "- Attól függ.
Kiközösíteni magad egyébként nem csak arra vonatkozhat, hogy több ember közül közösíted ki magad, hanem akár egyre vonatkoztatva is. Azon kell elgondolkozz, hogy a barátságotok hogyan ment közvetlenül amielőtt a másik lány megjelent volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!