Mennyi zsidó él Magyarországon? Miért utálják őket sokan?
Magyar klaviatúrán sem tudsz helyesen írni! Olvasd el,hátha rájössz!
Ne feltételezz semmit,hogy én milyen iskolai végzettséggel rendelkezem,mert meglepődnél!
Azt írod,hogy akik ilyen intelligensen nyilvánulnak meg,mint én,azok nem éppen a társadalom intelligensebb részét képezik? Miért? Te hogyan fejezted ki magad? Nagyon kedves,okos vagy,ha azt írod,hogy hehe....stb.? S te tartod magad intelligensnek?
Bár,jobban belegondolva,mindketten "okosak" vagyunk,amiért ilyen témán vitatkozunk. Ezt lásd be te is!
Hagyjuk abba,oké? Az egész átment személyeskedésbe,pedig nem is ismerjük egymást. Gondolom,most azt mondod magadban,hogy nem is szeretnél megismerni,de ezzel én is így vagyok.
Ja,már letörlesztettem az adósságomat!:D
Lehet valóban meglepődnék, ha betolnál egy 8 általánossal rendelkezem szöveget....azért egy érettségit kinézek belőled:)
De valóban, értelme sok nincs a vitatkozásnak, ilyen kérdésekben nem lehet meggyőzni a másikat. Volt pasim apja volt ennyire extrém eset, mint te, lehet neki is "rossz emlékei" voltak. Mindegy, én őt nagyon sajnáltam. Nagyon rossz, ha ennyi keserűség, és színtiszta gyűlölet van valakiben. Nem tudom vallásos vagy e vagy hiszel-e olyanokban, mint úgyis visszakapod a sorstól azt, amit te adsz. Én azért a biztonság kedvéért nem mocskoszsidóznék mindenhol, mert az internet ápol és eltakar, de hiszek benne, hogy valahol valaki felírja minden ilyen megnyilvánulásainkat, aztán a végelszámolásnál jöhet a pofára esés.
A végzettségem:2 osztály,mint a vonatnak. :)))
Ne sajnálj engem.
Nem hiszek isten létezésében,se a végelszámolásban.Egyedül magamnak tartozom számadással,és hidd el,nyugodtan alszom.
Ami a nyelvtant illeti,valóban elírtam. Most jobb neked,ugye? :)
Azért ne örülj olyan nagyon,mert most is találtam a tiedben nyelvtani hibát! :)))
Komolyan mondom,örülök,hogy nem vitázunk többet!!
Na,vigyázz magadra!!
Hogy miért utálják a zsidókat?
Pl: Kis falu; bejön a boltba a zsidó, mivel nem tud magyarul, megkérdezi, hogy beszél-e valaki angolul. Akad valaki aki igen, és fordít neki. Nem volt az, amit keresett, erre szó nélkül kimegy. Annyit nem bír kiejteni a száján, hogy Thank you. Hogy a köszönést már meg se említsük. Első alkalom után még azt mondtuk, hogy ok, pont egy bunkó volt. Harmadik alkalom után azt, hogy segítsen neki a f.szom.
Két régió nem egy cégét üzletileg "csőbe" húzták, persze, hogy azokon a környékeken nem állnak szóba velük, és utálják őket.
Arról pedig, hogy "nagyon összetartó nép" csak annyit, hogy üzletben és pénzügyekben még egymást is ott vágják át, ahol tudják. Nem átalják egymást is lejáratni, megvádolni, ha arról van szó, hogy valamelyik szervezetükben hatalmat szerezhessenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!