Mennyi zsidó él Magyarországon? Miért utálják őket sokan?
saját magadat röhögteted ki, te egyszerű lélek .
ja, akkor már a világháború is hazugság, meg sem történt.
hadd gratuláljak
15:18 vagyok
az az igen okos és tapintatós ember írta ezt:
"Na, kis pondró. Hát nagyot tévedsz; annyit se értek, hogy a seggünket kitöröljük veletek"
1.nem vagyok zsidó,ha az lennék akkor meg mi van
2.mit képzelsz te magadról te undormány az ilyenek miatt van ez az egész...te többet érsz??mennyivel bzmeg???és mivel?mit csináltál te már az életben ami minden megváltoztatott,amitől valamivel is jobb?ki vagy te,hogy ilyeneket mondj?szerintem nézz inkább magadra súlyos problémákban szenvedsz,hogy ennyire gyűlőlj akármit/akárkit is.
és akkor most írhatsz vissza fúúdecsúnya dolgokat nem fog különösebben érdekelni...
ja és amúgy ajánlatos a wc papírral kitörölni a sggedet
M
Annak az idiótának,aki tagadja a holokausztot:
Itt nagy a pofád mi???név nélkül, még az email címedet sem mered kitenni. de élőben nem hiszem, hogy lemernéd tagadni, hogy a holokauszt megtörtént. tudod, ez bűncselekmény....
ha következményei is lennének annak, hogy mit pofázol, nem mernéd leírni.az ilyenek miatt,mint te ment tönkre az ország, meg az egész világ, nem a zsidók miatt.
ui: én nem vagyok zsidó, de felháborítanak az ilyen emberek.
Kedves utolso, tudod nemcsak a zsidok mondanak ilyet, h màrpedig mi tobbet èrunk, mint màs.Ilyen az emberi termèszet, ilyenek vagyunk MIND, h hasonlitgatjuk magunkat a màsikhoz.Ha meg ràdàsul akad egy idiota, mint Hitler aki elkezdi irtani a fajtàjukat, nyilvàn àtmennek ok is tàmadàsba, h ok jobbak.
Tortnelmi oki vannak, h a zsidok igy meg lttek kulonboztetve, nem volt nekik megengedve az a pàr fogllkozàs, ami màsoknak igen, màshonnan kellett megèlniuk, ezèrt lettek kereskedok, ezèrt alakult ki h jo èrzèkuk van a pènzhez.Ilyet mondani,h a zsidok lopnak cslnak hazudnak.Nemcsak zisdok csinàljàk ezt, kèpzeld el. Nekem van tistessèges zsido ismerosom, ès van hètmèfoldes parast ganè nemzsido ismerosom. A zèrt beszèlsz igy m az èlet tèged egy ilyen emberrel hozott osse, aki tortènetes zsido.
Erre meg csk azt tudom mondani, olyan embernek szlj 2 gyereket, akiben megbizol annyira h amig komàban vagy nem lop meg.Ha meg mègse, akkor IJ(igy jàrtàl), cikivan....utàn konnyu zsidozni
A zsidó akkor is egy szemét népség, de úgy látom, hogy neked halvány fingod sincs ezekről, ezért nem is bocsátkozom vitába veled!!!!!!!!!!!!!
Mellesleg nem a mocskos zsidónak szültem 2 gyereket!!!!
És, te nagyon zsidó párti, jobban tennéd, ha visszaülnél az iskolapadba, mondjuk az első osztályba, ahol megtanítanak helyesen írni magyarul!!!!
1. Nem vagyok se zsidó imádó, se zsidó gyűlölő.
2. Képzeld tudok helyesen írni magyarul, csak siettem és francia klaviatúrán gépeltem!
Úgyhogy nekem te ne mondd meg milyen iskolapadba üljek vissza. Feltételezem, sőt biztos vagyok benne, hogy magasabb iskolai végzettséggel rendelkezem, mint te- Általában akik ilyen intelligensen nyilvánulnak meg, mint te( "mocskos zsidó") azok nem éppen a társadalom intelligensebb részét képezik.
Szóval ahelyett, hogy ide irogatsz hülyeségeket menj és törleszd a hatalmas adósságod!!Hehe...biztos jó szar neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!