Miért olvasni mindenütt, hogy a bölcsészeket lenézik?
mert használhatatlan a diplomájuk túlnyomórészt... sok ember sznobságból tanul bölcsésznek, mert asztalosnak vagy kőművesnek lenni nem menő.
viszont a kétkezi munkák általában a hiányszakmák, egy bölcsész nem nagyon tud elhelyezkedni sehol.
nekem is van bölcsész, konkrétan művszerv diplomám, külföldön nem nézik le mert angolul cultural manager :D de kitanultam mellette 2 szakmát is, nem véletlenül.
máig nem tudom persze, mire jó egy művelődésszervező, vagy hogy hova vennének fel azzal a diplomával.
30N
A diplomások is ugyanolyan emberek, mint bárki más, nem lesznek szentek csak azért, mert eggyel több papírjuk van .Mindegy, hogy bölcsészről van-e szó, vagy más egyéb végzettségűről.
A szakmunkásokat még jobban lenézik...Nincs érettségije?Akkor biztos sík hülye, talán írni, olvasni sem tud, Isten őrizz, hogy munkát bízzunk rá!Egyes "okos" diplomások szerint büdösek is.Pedig köztük is van sok igényes, intelligens ember, ahogy diplomások között is van bunkó, káromkodós.
Az a baj, hogy sok diplomás nagyon el van szállva magától és nemcsak a szakmunkást nézi le, hanem a diplomást is, mert szerinte a másik ember diplomája kevesebbet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!