Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit szoktatok csinálni,...

Mit szoktatok csinálni, hogyha egyedül érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Én most sajnos így vagyok ezzel,ráadásul nem áll valami jól a szénám az életben,apámmal megint haragban vagyunk.Ilyenkor jó lenne valakivel kibeszélni a dolgokat,van is egy rokonom,akiben megbízhatok,de nem lóghatok mindig a nyakán,tegnap is fölhívtam.Most nagyon rosszul érzem magam,olyan,mintha az egész világ elfelejtette volna azt,hogy létezem.Ti ilyenkor mire gondoltok,mivel biztatjátok magatokat,hogy ne essetek teljesen kétségbe és hogy legyen elég erőtök?

2012. febr. 24. 17:42
 1/5 Tactical ***** válasza:

Minden problémámat megtartom magamnak, és igyekszem megoldani. Kicsit fárasztó a dolog, sosem éreztem még magam egyedül. Gondolom minden ember más és más módon kezeli a dolgot.

Egyébként amikor nyomottabb a hangulatom, akkor olvasok könyvet, vagy idézeteket.

2012. febr. 24. 17:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem van egy tuti barátom, aki eddig mindig segített kimászni a szarból. Ha az ember magába fojtja a gondjait, vagy hülyeséget csinál, vagy bedilizik.
2012. febr. 24. 17:50
 3/5 Tactical ***** válasza:
Egyenlőre még egyik sem volt meg! :)
2012. febr. 24. 18:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én speciel ideülök és kérdésekre válaszolok.
2012. febr. 24. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Utolsó:Én is.
2012. febr. 24. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!