A nyugdíjasok miért taplók bevásárlás közben?
Sziasztok!
Leszögezném így az elején, h tisztelem a nyugdíjasokat, engem úgy neveltek h legyek udvarias velük (25/F)
Mivel a Tesco itt van az utca másik oldalán, nem szoktam 7végén nagy bevásárlást tartani, hanem minden nap lemegyek friss dolgokért. Ha keringek a sorok között, akkor rendre olyan nyugdíjasokba botlok, akik a bevásárlókocsijukat az úton keresztbe teszik, és ha arrébb akarom tolni h elférjek, vagy simán megkérem rá, akkor egyből támadnak h mit képzelek, mert ő nyugdíjas.
Vagy állok a pénztárnál már negyed órája, és odajön h engedjem előre mert ő nyugdíjas.
Ha pékárút akarok szedni magamnak akkor odatolakszanak, mintha nekik már nem maradna...
Ezek után még ők kérik h tiszteljük őket? Akkor ők miért csinálják ezeket?
Kérdező én átérzem a helyzetedet.Vannak nyugdíjasok akik a busz indulás előtt 3 perccel úgy futnak mint egy olimpiai bajnok , fiatalokat megszégyenítve , majd elkezdenek helyet kérni mivel ők nyugdíjasok.De amikor futni kellett akkor nem volt nyugdíjas.Ezt a nyugdíjast rendesen lehordtam amikor kérte tőlem a helyet , morgott valamit magában és elment a jármű hátuljába.
Ahogy egy buszsofőr ismerősöm mondja "csak az üljön a buszon aki fizet érte", márpedig a nyugdíjasokon kívül mindenki fizet érte.
Nem mondom hogy utazzanak teljes áron de egy 50 százalékos jegyet kibírnának.Vagy esetleg bevezetni hogy minden nap 6-13-ig fizetniük kelljen de más időszakban ingyen utazhatnak.
A másik meg amikor autóval állok a zebra előtt a nyugger majdnem elalszik , ha rádudálok kétszer akkor nagy nehezen felébred aztán elkezd mutogatni meg magyarázni.
Akik itt puffognak a nyugdíjasok ellen, ők is lesznek nyugdíjasok, de az akkori fiatalok már nem szólni fognak, hanem le fognak benneteket lökni a buszról, fel se szálhattok majd.
Majd akkor lefelé fog a szátok görbülni.
Rosszabbak vagytok, mint a rasszisták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!