A nyugdíjasok miért taplók bevásárlás közben?
Sziasztok!
Leszögezném így az elején, h tisztelem a nyugdíjasokat, engem úgy neveltek h legyek udvarias velük (25/F)
Mivel a Tesco itt van az utca másik oldalán, nem szoktam 7végén nagy bevásárlást tartani, hanem minden nap lemegyek friss dolgokért. Ha keringek a sorok között, akkor rendre olyan nyugdíjasokba botlok, akik a bevásárlókocsijukat az úton keresztbe teszik, és ha arrébb akarom tolni h elférjek, vagy simán megkérem rá, akkor egyből támadnak h mit képzelek, mert ő nyugdíjas.
Vagy állok a pénztárnál már negyed órája, és odajön h engedjem előre mert ő nyugdíjas.
Ha pékárút akarok szedni magamnak akkor odatolakszanak, mintha nekik már nem maradna...
Ezek után még ők kérik h tiszteljük őket? Akkor ők miért csinálják ezeket?
vérnyugdíjas :) vannak egy páran. átmegy az úton a zebrától 20 méterre,mert ő nyugdíjas,nem gyalogolhat olyan sokat,lelök a buszról,kapaszkodik a bevásárlókocsiba a boltban ,mert még valaki elviszi a liter tejét...
Vannak ilyenek,régen is voltak. AZ emberek ha idősek lesznek elég furcsán tudnak viselkedni.
"ki mint él,úgy ítál."
Sanyarú sorsa,anyagi kiszolgáltatottsága,bizonytalan jövőképe van a mai nyugdíjasoknak és ez csak rosszabbodni fog.
A Tescoba csupa tapló jár, és szart árulnak, én messzire elkerülném az ilyen áruházakat.
Bemész a helyi pékségbe, vagy a henteshez, a seggedet is kinyalja...
A tescoba mit nem adnak el?
Max a padlólapot ami le van rakva.
Amúgy meg azért iylen mind, mert úton útfélen hivatalból is mindenhol azt hagoztatják, hogy "akik már ledolgoztak egy életet" nem azért de ettől ki nem kapna vérszemet?
Így veszik meg az emberek bizalmát. Bár ezek inkább birkák mint emberek (a kutyákat nem akartam sértegetni)
A boltban, ahova én járok reggel vásárolni engem a nyugdíjasok szoktak előreengedni, mert azt mondják, hogy nekem dolgozni kell mennem, ők pedig ráérnek.
A bunkóság nem attól függ, hogy valaki nyugdíjas-e vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!