Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi nyűgöz le az olvasásban?

Mi nyűgöz le az olvasásban?

Figyelt kérdés
2012. febr. 22. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
14%
semmi
2012. febr. 22. 18:20
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Minden. Elvarázsol, kiléphetek a hétköznapokból :)
2012. febr. 22. 18:28
 3/9 anonim válasza:
81%
Az, hogy amit olvasok, az úgy jelenik meg ahogyan én elképzelem, és nem csak elém vágják a képet, meg a hangot!:) Úgy képzelem el ahogy akarom. Néha sokkal jobb mint tévétnézni;)
2012. febr. 22. 18:31
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Sajnos engem semmi, de lehet nem is sajnos...
2012. febr. 22. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Szeretek olvasni,de ha túl stresszesek a hétköznapok,akkor egyszerűen képtelen vagyok annyira ellazulni,hogy a kezembe vegyek egy könyvet,ilyenkor inkább aszalódok a gyik előtt.És ez fáj:(
2012. febr. 22. 19:16
 6/9 A kérdező kommentje:
:)
2012. febr. 24. 11:03
 7/9 anonim ***** válasza:

Egy könyv egy író életszemléletet ideálokat közvetít. Ha tárgy és tálalás maga érdekes a cselekmény már nem is olyan fontos.De amikor leteszem ,(már ha sikerül:) máris a történet folyatása jár az eszemben és azon is elgondolkozom , hogy miért pont így adja elő ,ebből a szempontól és ezen igazságok mentén.

A film egy jó könyvnek az olcsó lebutított bóvlivázlata lehet, nagy ürességekkel és gyenge hangulatkeltésekkel.Nem versenyképesek.

2012. febr. 24. 12:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az könyvtől is függ. Van,amit hetekig sőt,hónapokig is olvasok,annyira nem jön be,nem ragad magával.

Aztán van olyan,ami bár több,mint ezer oldal,pár nap alatt végzek vele.

Mivel elég vacak és szerencsétlen életem van,így azokat a könyveket szeretem,amik elrugaszkodnak a valóságtól,ahol az embereknek minden összejön.Olyankor elképzelem,hogy ez velem is megtörténhet.

2012. febr. 24. 14:56
 9/9 avellana válasza:

Minden egyes elolvasott könyv után érzek valami szívszorítót: szerintem egy könyv sosem érhetne igazán véget...

Lenyűgöz, amiért ki tudok kapcsolódni általa. Megnyugtat.

2012. jún. 22. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!