Van még, aki így érzi, vagy keresgéljek egy másik bolygón? :D
Neeem, neeem, hogy lenne több! Pontosan 19,999 oldal + 1 karakter. HRRRBRRR Mester égen-földön híres a tömör stílusáról - 20 oldalnál többet soha sem ír! - de abban aztán...! Benne van abba' minden! Meg mindennek az ellenkezője is. Ezért Mester. Különben Margaríta lenne, de erről szó sincs. Egyébként a HRRR.BRRR - mert ő maga így írja, ha autogrammot ad - csak művésznév! (Tudjátok: olyanféle, mint az M.S. Mester:-). A tisztes polgári neve (megsúgta ám az informátorom!) igazándiból Azaz Ello (túl déliesen hangzik, ezért nem használja. Ő ugyanis észak-exlibrisi, és erre pokolian:-) büszke is).
No, küldöm ihol a könyvet minden csapattagnak. Állítsátok be vételre a bookreceptort! Adás.
Hát látod, Bánomisén, a botrány-hangulatba még ez is belejátszott. Az a holdvilág-képű kritikus még azt is állította, hogy HRRRBRRR Mester Bulgakov...epigonja!!! És ezzel kritikus szintre emelte a feszültséget! Ugyanis, lehet, hogy epi- (egyszer ugyanis járt - inkognitóban - Epidauroszban, ahová a barátja hívta, bizonyos Devecseri Gábor, oszt' együtt kapacitálták a tücsköket, hogy "Epidauroszi tücskök, szóljatok!"), de hogy "gon" lenne...? Aljas rágalom. Ő exlibrisi (f)ennszülött, ehhez nem fér KÉTség. A családi HÁROMság ma is együtt él még: apja, anyja meg ő. (Na, mondjuk az igaz, hogy az EXE nem a LIBRISen él, hanem most Moszkvában az Arbaton. Ő vette neki a lakást, mert nagyon szépen váltak:-), genetikai inkompatibilitásra hívatkozva. Volt huzavona körülötte - mégis: lényeg a lényeG. Vagyis, hogy kulturlényeK.)
Megnyomtam a gombot: ment a könyv. A Kérdezőnek is. Vétel.
Hinnye, a kutyafáját, de figyelmetlen is vagyok! Most, hogy mondod: lehetett volna az ablak csukva is, és akkor kész a baj! Pedig máskor minden könyvküldeményhez mellékelek biztosítási kötvényt, ami az üvegtörést fedezi! Jaaj, Bánomisén, irgalom instállom, hogy ezt elfelejtettem!
De nem is ez a gond! - hanem, hogy kint voltam a kertben, elrendeztem az alapaGYagot az űrhajóhoz, aztán leültem volna olvasgatni. És akkor...BUMMM! - rámdőlt a házikönyvtár. Polcostul, mindenestül! Eltört az alkarom..A bal karom?! Nem-nem: a JOBB karom (és azon van a jobb kezem, ha helyesen emlékszem). Űrhajót építeni nem tudok, és ez még akkor is zsenánt, ha csak a segédmunkát csinálgattam volna. (Nincs mesterlevelem.)
Ugye, milyen az élet?!:-)) Most akkor rajtatok áll egyedül, hogy mentek-e a Holdra békítgetni (onnan meg felderítő útra), vagy megvárjátok, amíg összeforrok - és akkor megyünk együtt. Addig is próbálkozhatunk a földlakókkal: van itt kit szelídíteni:-). Bal kézzel jobbra csavarintva: VÉTEL.
Kedves 16:00-ás barátnőnk, borzasztóan sajnálom, hogy ilyen váratlan baleset ért. Természetesen megvárunk, nem hagyunk itt, hogyan is hagynánk? Te vagy a mi űrmissziónk mozgatórugója! Addig eltevékenykedünk itt a Földön, van itt is éppen elég tennivaló. Persze azért a kapcsolatot tartjuk a kedves holdlakókkal is folyamatosan.
Ó, ne szabadkozz az ablak miatt, tárva-nyitva volt, úgyhogy semmi kár nem esett benne. A könyv rendben megérkezett! Most várom a betűátfordító szemüveg megérkezését, mert ezeket a betűket csak azzal tudom elolvasni, de holnapra ígérték, úgyhogy holnap bele is kezdek az Exlibri bolygó (vagy hold?) irodalmának tanulmányozásába :-D
02:10-es csapattársunk:
Már hogyne volna neked való embör arrafelé! A neve CORAM, a földi kora 30 év, a végzettsége restaurátor és asztrofizikus, de jobban szereti a gyakorlati munkát - és most van egy űrszemét-takarító kft-je. (Úgy tudom, elég jól megy!). Egyébként tavaly ő volt a Mister Univers: magas, fekete, karcsú..minden agytekervénye egyenként megtekerve..hű, nagyon jó fej! - de az benne a csúcs, hogy ha szőkében, kékszeműben akarod, egyből olyanná változik!!! Éppen okos-csinos lányt keres a Földön! - ha írsz privit, megadok minden hasznos koordinátát:-) (Aztán, ha ásó-kapa-nagyharang, ott leszünk teljes számban - de ígérjétek meg, hogy lesz pacal!)
Ó, te nagylelkű-nagyszívű BÁNOMISÉN, de jó, hogy megbocsájtasz! Hóttig bántott volna az az ablaktörés! A betűátfordító szemüveged, ugye megjött? És ugye rózsaszín? (mert van több fajta is, de ide a Földre az a legjobb: kiszűri az irígység-sárgát, haragos-vöröset, a bánat-szürkét - az irodalmi értékeket meg kiemeli. Tedd fel és lazulj el: jó olvasást. Engesztelésül mellékelek egy hiteles autogrammot a Mestertől: "Bánomisénnek nagy megbecsüléssel: HRRR.BRRR"). Na, megyek gyógyulgatni.
Ricotta nem keeeellll!!! Neeeem keeelll!! (nem tudok rendesen toporzékolni se, fáj a törött karom..) de: NEEM KEELL! Pacal keeelll erős paprikávaaal! Vagy a Krúdy Gyula Szindbádjának az összes étele - na, az jó lesz, ugye csapattársak? Ha Comar és Vénusz összejön, végülis interplanetáris esküvő lesz: földi részről megadjuk a módját - de én szívesen ennék egy jó holdbéli huguriblit is:-)! A Comar anyukája abban verhetetlen: sok makarulát tesz a hamaléba, attól az igazi! Na, ha azt megkóstoljátok, egy életre fütyültök a töltött káposztára, ide a nagybökőt! Sőt: hallottam én olyat is, hogy evett belőle egy földlakó...és MEGJAVULT!!! Képzeljétek: átkísérte a vak embert a zebrán, fölpattant a buszon egy kismamának..rámosolygott az adóellenőrre (na jó..arra már bevette az ellenanyagot:-): visszaállt középérték környékére).
BÁNOMISÉN: a betűátfordító szemüveged úgyis megvan..nem fordítanád le a recepjét földi nyelvre? Hátha rákapnának a nagyobbja multik:-): belekevernék az élelmiszerekbe E-27619 néven, és akkor másnap...Nyitogatnák a népek egymásnak az ajtót ("Tessék...csak Ön után..")..kiürülne minden kutyamenhely...adnának mindent becsületkasszára, meg iJenek. Vagy maradjunk a Szindbád menűjénél, és próbáljuk meg úgy? Holdbéli varázsszerek nélkül?! (V)Étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!