Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még, aki így érzi, vagy...

Van még, aki így érzi, vagy keresgéljek egy másik bolygón? :D

Figyelt kérdés
Beszélgetsz valakivel, és kiderül, hogy nem ismeri xy-t (tetszőleges írót, költőt stb be lehet helyettesíteni). :) Erre nem azt érzed, hogy "úúúristen, micsoda hülye, most jól lealázom, hogy még ennyit se tud (és magadban megidealizálod ezt az érzést, hiszen xy-t tényleg illene ismerni, így teljesen jogos a másik agyba-főbe szapulása), hanem inkább azt érzed, hogy "kár, hogy eddig nem ismerte, mert biztos tetszene neki is, de most, hogy mesélek róla, már ő is tudni fogja, amit én, milyen jó, hogy megoszthatom vele, mert xy olyan sokat ad az olvasónak, kár lenne, ha kimaradna az életéből, nem az illem, meg mások miatt, hanem az érték miatt, amit nyújtani tud".
2012. febr. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:

Neeem, neeem, hogy lenne több! Pontosan 19,999 oldal + 1 karakter. HRRRBRRR Mester égen-földön híres a tömör stílusáról - 20 oldalnál többet soha sem ír! - de abban aztán...! Benne van abba' minden! Meg mindennek az ellenkezője is. Ezért Mester. Különben Margaríta lenne, de erről szó sincs. Egyébként a HRRR.BRRR - mert ő maga így írja, ha autogrammot ad - csak művésznév! (Tudjátok: olyanféle, mint az M.S. Mester:-). A tisztes polgári neve (megsúgta ám az informátorom!) igazándiból Azaz Ello (túl déliesen hangzik, ezért nem használja. Ő ugyanis észak-exlibrisi, és erre pokolian:-) büszke is).

No, küldöm ihol a könyvet minden csapattagnak. Állítsátok be vételre a bookreceptort! Adás.

2012. febr. 28. 18:26
 32/41 bánomisén ***** válasza:
Ezek szerint a Mester Bulgakov exlibrisi megfelelője? Ha még a stílusa is hasonlít, akkor jöhet a könyv, vétel! :-D
2012. febr. 29. 01:00
 33/41 anonim ***** válasza:

Hát látod, Bánomisén, a botrány-hangulatba még ez is belejátszott. Az a holdvilág-képű kritikus még azt is állította, hogy HRRRBRRR Mester Bulgakov...epigonja!!! És ezzel kritikus szintre emelte a feszültséget! Ugyanis, lehet, hogy epi- (egyszer ugyanis járt - inkognitóban - Epidauroszban, ahová a barátja hívta, bizonyos Devecseri Gábor, oszt' együtt kapacitálták a tücsköket, hogy "Epidauroszi tücskök, szóljatok!"), de hogy "gon" lenne...? Aljas rágalom. Ő exlibrisi (f)ennszülött, ehhez nem fér KÉTség. A családi HÁROMság ma is együtt él még: apja, anyja meg ő. (Na, mondjuk az igaz, hogy az EXE nem a LIBRISen él, hanem most Moszkvában az Arbaton. Ő vette neki a lakást, mert nagyon szépen váltak:-), genetikai inkompatibilitásra hívatkozva. Volt huzavona körülötte - mégis: lényeg a lényeG. Vagyis, hogy kulturlényeK.)

Megnyomtam a gombot: ment a könyv. A Kérdezőnek is. Vétel.

2012. febr. 29. 08:55
 34/41 bánomisén ***** válasza:
Küld fénypost! Még jó, hogy nyitva volt az ablak... :-)))))
2012. febr. 29. 14:13
 35/41 anonim ***** válasza:

Hinnye, a kutyafáját, de figyelmetlen is vagyok! Most, hogy mondod: lehetett volna az ablak csukva is, és akkor kész a baj! Pedig máskor minden könyvküldeményhez mellékelek biztosítási kötvényt, ami az üvegtörést fedezi! Jaaj, Bánomisén, irgalom instállom, hogy ezt elfelejtettem!

De nem is ez a gond! - hanem, hogy kint voltam a kertben, elrendeztem az alapaGYagot az űrhajóhoz, aztán leültem volna olvasgatni. És akkor...BUMMM! - rámdőlt a házikönyvtár. Polcostul, mindenestül! Eltört az alkarom..A bal karom?! Nem-nem: a JOBB karom (és azon van a jobb kezem, ha helyesen emlékszem). Űrhajót építeni nem tudok, és ez még akkor is zsenánt, ha csak a segédmunkát csinálgattam volna. (Nincs mesterlevelem.)

Ugye, milyen az élet?!:-)) Most akkor rajtatok áll egyedül, hogy mentek-e a Holdra békítgetni (onnan meg felderítő útra), vagy megvárjátok, amíg összeforrok - és akkor megyünk együtt. Addig is próbálkozhatunk a földlakókkal: van itt kit szelídíteni:-). Bal kézzel jobbra csavarintva: VÉTEL.

2012. febr. 29. 18:39
 36/41 anonim ***** válasza:
Nincsen számomra valami csini fiú azon a bolygón? Érdekelne egy sportos,kidolgozott testű és agyú embör.Kritérium : kimondható nevű legyen,és ne féltékenykedjen a Földi barátaimra.Vénusz voltam.Vétel.
2012. márc. 1. 02:10
 37/41 bánomisén ***** válasza:

Kedves 16:00-ás barátnőnk, borzasztóan sajnálom, hogy ilyen váratlan baleset ért. Természetesen megvárunk, nem hagyunk itt, hogyan is hagynánk? Te vagy a mi űrmissziónk mozgatórugója! Addig eltevékenykedünk itt a Földön, van itt is éppen elég tennivaló. Persze azért a kapcsolatot tartjuk a kedves holdlakókkal is folyamatosan.

Ó, ne szabadkozz az ablak miatt, tárva-nyitva volt, úgyhogy semmi kár nem esett benne. A könyv rendben megérkezett! Most várom a betűátfordító szemüveg megérkezését, mert ezeket a betűket csak azzal tudom elolvasni, de holnapra ígérték, úgyhogy holnap bele is kezdek az Exlibri bolygó (vagy hold?) irodalmának tanulmányozásába :-D

2012. márc. 1. 02:20
 38/41 anonim ***** válasza:

02:10-es csapattársunk:

Már hogyne volna neked való embör arrafelé! A neve CORAM, a földi kora 30 év, a végzettsége restaurátor és asztrofizikus, de jobban szereti a gyakorlati munkát - és most van egy űrszemét-takarító kft-je. (Úgy tudom, elég jól megy!). Egyébként tavaly ő volt a Mister Univers: magas, fekete, karcsú..minden agytekervénye egyenként megtekerve..hű, nagyon jó fej! - de az benne a csúcs, hogy ha szőkében, kékszeműben akarod, egyből olyanná változik!!! Éppen okos-csinos lányt keres a Földön! - ha írsz privit, megadok minden hasznos koordinátát:-) (Aztán, ha ásó-kapa-nagyharang, ott leszünk teljes számban - de ígérjétek meg, hogy lesz pacal!)

Ó, te nagylelkű-nagyszívű BÁNOMISÉN, de jó, hogy megbocsájtasz! Hóttig bántott volna az az ablaktörés! A betűátfordító szemüveged, ugye megjött? És ugye rózsaszín? (mert van több fajta is, de ide a Földre az a legjobb: kiszűri az irígység-sárgát, haragos-vöröset, a bánat-szürkét - az irodalmi értékeket meg kiemeli. Tedd fel és lazulj el: jó olvasást. Engesztelésül mellékelek egy hiteles autogrammot a Mestertől: "Bánomisénnek nagy megbecsüléssel: HRRR.BRRR"). Na, megyek gyógyulgatni.

2012. márc. 1. 08:46
 39/41 anonim ***** válasza:
" űrszemét takarító Kft-je " hahahahahhaha :D hááááát ....el is kél az a Kft. arra a környékre .....:D Valószínűleg az ARROMAC-al társtulajdonosok.Jólvan,nem "szemétkedem " :)Amúgy nagyon tetszik az ajánló erről a fiúról,de ha össze is jönnénk,szerintem a pacal helyett max. ricotta kerülne az asztalra ;)
2012. márc. 1. 15:20
 40/41 anonim ***** válasza:

Ricotta nem keeeellll!!! Neeeem keeelll!! (nem tudok rendesen toporzékolni se, fáj a törött karom..) de: NEEM KEELL! Pacal keeelll erős paprikávaaal! Vagy a Krúdy Gyula Szindbádjának az összes étele - na, az jó lesz, ugye csapattársak? Ha Comar és Vénusz összejön, végülis interplanetáris esküvő lesz: földi részről megadjuk a módját - de én szívesen ennék egy jó holdbéli huguriblit is:-)! A Comar anyukája abban verhetetlen: sok makarulát tesz a hamaléba, attól az igazi! Na, ha azt megkóstoljátok, egy életre fütyültök a töltött káposztára, ide a nagybökőt! Sőt: hallottam én olyat is, hogy evett belőle egy földlakó...és MEGJAVULT!!! Képzeljétek: átkísérte a vak embert a zebrán, fölpattant a buszon egy kismamának..rámosolygott az adóellenőrre (na jó..arra már bevette az ellenanyagot:-): visszaállt középérték környékére).

BÁNOMISÉN: a betűátfordító szemüveged úgyis megvan..nem fordítanád le a recepjét földi nyelvre? Hátha rákapnának a nagyobbja multik:-): belekevernék az élelmiszerekbe E-27619 néven, és akkor másnap...Nyitogatnák a népek egymásnak az ajtót ("Tessék...csak Ön után..")..kiürülne minden kutyamenhely...adnának mindent becsületkasszára, meg iJenek. Vagy maradjunk a Szindbád menűjénél, és próbáljuk meg úgy? Holdbéli varázsszerek nélkül?! (V)Étel.

2012. márc. 1. 16:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!