Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van még, aki így érzi, vagy...

Van még, aki így érzi, vagy keresgéljek egy másik bolygón? :D

Figyelt kérdés
Beszélgetsz valakivel, és kiderül, hogy nem ismeri xy-t (tetszőleges írót, költőt stb be lehet helyettesíteni). :) Erre nem azt érzed, hogy "úúúristen, micsoda hülye, most jól lealázom, hogy még ennyit se tud (és magadban megidealizálod ezt az érzést, hiszen xy-t tényleg illene ismerni, így teljesen jogos a másik agyba-főbe szapulása), hanem inkább azt érzed, hogy "kár, hogy eddig nem ismerte, mert biztos tetszene neki is, de most, hogy mesélek róla, már ő is tudni fogja, amit én, milyen jó, hogy megoszthatom vele, mert xy olyan sokat ad az olvasónak, kár lenne, ha kimaradna az életéből, nem az illem, meg mások miatt, hanem az érték miatt, amit nyújtani tud".
2012. febr. 22. 15:11
1 2 3 4 5
 1/41 bánomisén ***** válasza:
72%
Keresgélj másik bolygón :-D És szólj, ha indulsz, megyek veled!
2012. febr. 22. 15:16
 2/41 A kérdező kommentje:
Ok, szólni fogok, majd te is értesíts, a ráakadsz még ilyen furcsa lényekre, ha többen megyünk együtt, talán kapunk valami csoportos kedvezményt. :)
2012. febr. 22. 15:49
 3/41 bánomisén ***** válasza:
Megdumáltuk! :-)
2012. febr. 22. 15:50
 4/41 anonim ***** válasza:

Hű, emberek! Már hárman vagyunk!!! Az már triász!!! (Ez a csoportkedvezmény szempontjából JÓ, mert a kínai maffia is erre a névre hallgat. Mármost: egy maffia, ugye, mindig nagyobb csoport - és, ha összetévesztenek vele minket:-))), biztos a csoportkedvezmény is!!! 3x30 %-os! 10.000 fabatkából kijövünk!)

Ezek után: aki közületek csillagászatból csillagos ötös volt, válasszon ki egy helyre kicsi bolygót. Jaaj, ne felejtsem el!: a csoportkedvezmény (Gutenberg-) galaxishatárig vehető igénybe. Mikor megyünk?

2012. febr. 22. 16:30
 5/41 A kérdező kommentje:
:DD
2012. febr. 22. 16:38
 6/41 bánomisén ***** válasza:
Én már tegnap indulnék... :-D
2012. febr. 22. 19:11
 7/41 anonim ***** válasza:
Bocsi, de addig totojáztatok:-), amíg egyedül elindultam! Az intergalaktikus jegypénztáros tök szerencsémre Homéroszt olvasott, oszt' úgy becsiccsentett a rengeteg nektártól, hogy nem is kettőt, hanem hármat látott! - így aztán megkaptam a csoportkedvezményt is. Na, mindegy: majd ha visszajöttem, beszámolok a helyi viszonyokról, aztán megtanácskozzuk, érdemes lesz-e társasutazással oda menni. Jelentkezem majd a Központi Könyvtárukból. Vétel.
2012. febr. 22. 20:06
 8/41 anonim ***** válasza:
Nyáron a barátommal sárosszalmából űrhajót fogunk építeni, beszálltok?
2012. febr. 22. 21:30
 9/41 bánomisén ***** válasza:

20:06

Melyik bolygóra tartasz éppen?

2012. febr. 23. 01:44
 10/41 anonim ***** válasza:

Jó reggeeeeelt a csapatnak! Kényelmesek ezek az úrhajó-úlések: átaludtam az éjszakát.

Ahova tartok, az az EXLIBRIS 101-22: a 101 kiskutyáról és a 22-es csapdájáról kapta a nevét. A fedélzeti informátor szerint most folyik ott a Könyvhét: állítólag minden érkezőnek könyvcsomagot adnak ajándékba! De ez még semmi: még az űrrepülőtéren személyesen találkozhat az írófejedelem HRRBRRR KRIXundKRAXszal! Ki lehet hagyni az ilyet???!!!

2012. febr. 23. 08:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!