Csak szerintem fura?
Szavaztam én is és figyeltem a szavazókat és folyamatosan magyarok szavaznak, nekem ez olyan fura, de nem tudom miért.?! Lehet, hogy hülye kérdés, de nekem picit furi.:D:/
Nem fura.Ugyanis éppen a napokban terjed a facebookon ez a felhívás.Nekem is elküldték.
De tévedés azt hinni,hogy ha akár 1000-en is szavaznak az erőmű ellen akkor az elnök visszalép.Nem fog.Az erőmű fel fog épülni.
Egy kis történet,hogy miért nem érdekli az elnököt az őslakosok problémája.
Van 3 kollégám.Mindhárman brazilok.Amikor megkaptam a facebookon ezt a linket,másnap nekik meséltem,hogy mit tervez az elnökük.Az egyik brazil kollégám,nem is tudta,hogy az országában vannak őslakosok.Ennyire nincsenek tájékozódva ilyen téren.A másik kollégám annyit mondott,hogy nem érti miért megy most ez a hír az egész világon,hiszen nem ez volt az első és nem is az utolsó eset,hogy Brazília civilizációja elsöpör egy őslakos törzset.Ahogy mesélte, szinte évente vannak ilyen esetek,hiszen Brazília hatalmas ország,és terjeszkedni akar.
A harmadik brazil kollégám(ő nő) teljesen kiakadt,hogy miért kell a Brazil erőművel foglalkozni.Miért nem azért háborodnak fel az emberek,hogy még ma is Afrika egyes területein az albínó gyerekeket meglincselik,kivégzik,pusztán babona miatt(sajnos ez is igaz történet)
Szóval lehet szavazni ezerrel,de semmi célt nem érnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!