Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez csak én szerintem fura?

Ez csak én szerintem fura?

Figyelt kérdés
Vannak hülye szokásaim.De szerintem mindenkinek van.De az enyémek egy kicsit furák.Ha valami jó dolog történik velem és haza érek akkor leülök a sarokba török ülésben és hármat tapsolok.Ez csak nekem fura?
2011. júl. 17. 00:48
 1/6 JLlompi ***** válasza:
61%
Ez nagyon fura !! Én négyet szoktam tapsolni
2011. júl. 17. 00:51
 2/6 A kérdező kommentje:
kackac
2011. júl. 17. 00:54
 3/6 anonim válasza:

Én hármat tapsolok, de tarkóállásban szoktam.

Tényleg fura vagy o.O

2011. júl. 17. 00:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Megszokás vagy babona. Vannak még enné furább dolgok is, úgyhogy normális vagy.
2011. júl. 17. 01:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak nagyon hülye szokásaim:D ha valami jó történik akkor körbemegyek mosolyogva a szobán vagy leszaladok a lépcsőn és vissza:DDD
2011. júl. 17. 02:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát ha anyádéknak nem fura...Más meg úgysem tudhat róla gondolom:D Vagy ha ezt más is látja, akkor próbáld meg olyankor leolvasni az arckifejezésüket:) Szerintem fura, de valahol aranyos. Ha neked jól esik... Nem ártasz vele senkinek, beleértve magadat is, úgyhogy végül is mondhatni hogy normális vagy. Ezek alapján:D
2011. júl. 17. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!