Ez csak én szerintem fura?
Figyelt kérdés
Vannak hülye szokásaim.De szerintem mindenkinek van.De az enyémek egy kicsit furák.Ha valami jó dolog történik velem és haza érek akkor leülök a sarokba török ülésben és hármat tapsolok.Ez csak nekem fura?2011. júl. 17. 00:48
1/6 JLlompi válasza:
Ez nagyon fura !! Én négyet szoktam tapsolni
2/6 A kérdező kommentje:
kackac
2011. júl. 17. 00:54
3/6 anonim válasza:
Én hármat tapsolok, de tarkóállásban szoktam.
Tényleg fura vagy o.O
4/6 anonim válasza:
Megszokás vagy babona. Vannak még enné furább dolgok is, úgyhogy normális vagy.
5/6 anonim válasza:
Nekem is vannak nagyon hülye szokásaim:D ha valami jó történik akkor körbemegyek mosolyogva a szobán vagy leszaladok a lépcsőn és vissza:DDD
6/6 anonim válasza:
Hát ha anyádéknak nem fura...Más meg úgysem tudhat róla gondolom:D Vagy ha ezt más is látja, akkor próbáld meg olyankor leolvasni az arckifejezésüket:) Szerintem fura, de valahol aranyos. Ha neked jól esik... Nem ártasz vele senkinek, beleértve magadat is, úgyhogy végül is mondhatni hogy normális vagy. Ezek alapján:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!