Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem ötleteket adni?

Tudnátok nekem ötleteket adni?

Figyelt kérdés
tudom, hogy sokan elfognak ítélni ezért, de már nagyon nem bírom, és vissza akarok vágni. Van egy lány az osztályomban, tipikus újgazdag kis k.rva, aki abban leli örömét, hogy megkeseírti a nála csúnyábbak vagy rosszabbul szituáltak életét. a barátnőjével folyamatosan mindenkit szivatnak és beszólogatnak, az ofő nem tud semmit tenni. néhányaknak már komoly lelki problémái lettek a bántásai miatt. Nincs valami ötletetek, hogy szivathatnánk meg? Semmi nem hat ellene, és szeretnénk egyszer megalázni, hogy érezze, milyen is az. ötletek?
2012. febr. 19. 16:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

a kivitelezést,nem tudom,hogy oldjátok meg, de a legcikibb egy lánynál,ha átázik.esetleg üljön bele valami piros trutyiba,de ez csak akkor ütős igazán, ha akkor csináljátok amikor megvan neki.

vagy mondjuk rajz órán amikor festeni kell, rakj piros temperát egy kis pohárba,keverd el vízzel,"véletlen" öntsd rá a csajra(a nacijára)és akkor a kívülállók azt hiszik majd,hogy átázott.az osztály hiába tudja az igazat, az utcán sétáló emberek nem.sok sikert.

2012. febr. 19. 20:50
 22/23 anonim válasza:
A szívatás sosem jó dolog, mert mindig ti jöttök ki sza*ul. De, ha nagyon le akarod alázni, akkor csak azt kell tenned, amiket ilyen esetben bármelyik csajnak. Gondolj bele: mindenkinek vannak titkai, ő is ember, és biztos meg van az oka, amiért ilyen. A mi osztályunkban van egy lány, aki úgymond gazdag, de a szülei elváltak és az apja, akivel maradt, nem foglalkozik vele sokat, ezért erőszakos és sznob lett, csinált magának egy bandát és most feltűnési viszketegsége van: az apja miatt! Annak a lánynak is biztos meg van a maga "története", ebből a szempontból. Ezeket a csajokat nem lehet megváltoztatni, vagy megszívatni, mert ez a való élet és sajnos nem a Gossip Girl :( Csak annyit tudsz tenni, hogy lesajnálod őt és, ha beszól valami frappáns dolgot mondasz rá. Ha olvastad Lisi Harison Klikk- jét, akkor gondolom tudod mire gondolok, de ha nem, akkor elmagyarázom. Ha ő azt mondja, "elfolyt tej után ne bánkódj", akkor te ráöntöd a saját dobozos tejedet és azt mondod "nem bánkódom". Jó, mondjuk nem tudom, ez miért történne meg, de ilyesmire gondolok. Ilyenkor egy frappáns visszaszólással alázd le és hagyd, had menjen a saját feje után és had játssza meg magát. Ne érdekeljen, vagy legalábbis látsszon úgy, mintha nem érdekelne téged :) Ahogy írtad, csak egy kis csitri. Ezzel kár foglalkozni.
2012. márc. 1. 17:52
 23/23 anonim válasza:

Nekem is van pár ötletem de szerintem már késő

Csinálj úgy mintha megbotlanál és önts rá pudingot.

Meg nemrég volt hogy osztálytársam mindenkit piszkált és le akart valakit fogni aki épp meleg szendvicset evett.Megcsúszott a sárban és a majonéz a hajába kenődött mindenki röhögött rajta.(csaj volt)

Másik ötlet:

Ecetbe rakj bele egy tojást.

Átlátszó lesz és lágy.Rakd pll.: a padba vagy a székére kabátba vagy zsebébe esetleg natúran dobd neki.

Remélem tudtam segíteni. :D

2012. dec. 13. 17:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!