Tudnátok nekem ötleteket adni?
a kivitelezést,nem tudom,hogy oldjátok meg, de a legcikibb egy lánynál,ha átázik.esetleg üljön bele valami piros trutyiba,de ez csak akkor ütős igazán, ha akkor csináljátok amikor megvan neki.
vagy mondjuk rajz órán amikor festeni kell, rakj piros temperát egy kis pohárba,keverd el vízzel,"véletlen" öntsd rá a csajra(a nacijára)és akkor a kívülállók azt hiszik majd,hogy átázott.az osztály hiába tudja az igazat, az utcán sétáló emberek nem.sok sikert.
Nekem is van pár ötletem de szerintem már késő
Csinálj úgy mintha megbotlanál és önts rá pudingot.
Meg nemrég volt hogy osztálytársam mindenkit piszkált és le akart valakit fogni aki épp meleg szendvicset evett.Megcsúszott a sárban és a majonéz a hajába kenődött mindenki röhögött rajta.(csaj volt)
Másik ötlet:
Ecetbe rakj bele egy tojást.
Átlátszó lesz és lágy.Rakd pll.: a padba vagy a székére kabátba vagy zsebébe esetleg natúran dobd neki.
Remélem tudtam segíteni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!