Tudnátok nekem ötleteket adni?
Jaa.:D Hogy te szívatásokra gondoltál?! Akkor vannak jó ötleteim párat már be is vettetünk egyik barátnőmmel az ellenségek felé;))
[link] Tegyétek be a táskájába, a tolltartójába stb.
Hát figyelj a hashajtót én nem ajánlom meg semmi ilyesmit ami az egészségére van hatással,fene tudja mire allergiás aztán ti fogjátok jobban megszívni és ők megint röhöghetnek.
Én nem szeretnék ilyen tanácsokat osztogatni,hogy-hogy szívassátok őket annyit fűznék hozzá az egészhez,hogy mindent nagyon gondoljatok át kétszer is,mert az ilyenek ellen könnyen húzhatjátok ti a rövidebbet,mert szaladnak az igazgatóhoz,hogy nézzék meg,mit tettetek velük. Szóval csak óvatosan.
Amúgy nem akarom itt a nagy bölcset adni,de az fájna nekik a legjobban ha kiközösítenétek őket. Írtad,hogy mindenkit szívatnak,ebből kiindulva senki se szereti őket (vagy csak az ilyen talpnyalók) akkor meg is van oldódva.
SENKI ne szóljon hozzájuk,mindenben figyelmen kívül kell őket hagyni és nagyívben elkerülni őket. Szerintem szinte nincs annál égőbb,mikor pár embert mindenki elkerül,mint ha leprások lennének.
Ja és:
Itt van egy olyan is,hogy viszketőpor..
Kedves utolsó.
A stílusból ahogy írsz, azt veszem le, nálad a kultúra igencsak kiveri a biztosítékot. Képzeld el, én 16 éves vagyok, és vissza szoktam neki szólni, de annyitse ér mint halottnak a csók, mert nem ért belőle, ezért szeretném megleckéztetni
Már ne is haragudj, de szerintem meg te nem beszélsz úgy mint egy 17 éves... szókincs, mondatformázás egyes:)
És képzeld, engem személy szerint sosem szekál, hozzám szólni sem szokott :) Van pár másik lány meg fiú az osztályban őket bántja, engem nemigazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!