Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem ötleteket adni?

Tudnátok nekem ötleteket adni?

Figyelt kérdés
tudom, hogy sokan elfognak ítélni ezért, de már nagyon nem bírom, és vissza akarok vágni. Van egy lány az osztályomban, tipikus újgazdag kis k.rva, aki abban leli örömét, hogy megkeseírti a nála csúnyábbak vagy rosszabbul szituáltak életét. a barátnőjével folyamatosan mindenkit szivatnak és beszólogatnak, az ofő nem tud semmit tenni. néhányaknak már komoly lelki problémái lettek a bántásai miatt. Nincs valami ötletetek, hogy szivathatnánk meg? Semmi nem hat ellene, és szeretnénk egyszer megalázni, hogy érezze, milyen is az. ötletek?
2012. febr. 19. 16:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Jaa.:D Hogy te szívatásokra gondoltál?! Akkor vannak jó ötleteim párat már be is vettetünk egyik barátnőmmel az ellenségek felé;))

[link] Tegyétek be a táskájába, a tolltartójába stb.

2012. febr. 19. 16:52
 12/23 A kérdező kommentje:
hahaha xDD nemrossz xdd ez tetszik xdd amúgy azérttetszett leginkább a hashajtós ötlet, mert akkor most ha órán rájönne a szapora, eléggé közröhej tárgya lenne, és az lenne a legjobb. mert folyton mindenkit megaláz, és jó lenne ha érezné, milyen a másik oldalon lenni
2012. febr. 19. 16:57
 13/23 anonim ***** válasza:
93%

Hát figyelj a hashajtót én nem ajánlom meg semmi ilyesmit ami az egészségére van hatással,fene tudja mire allergiás aztán ti fogjátok jobban megszívni és ők megint röhöghetnek.

Én nem szeretnék ilyen tanácsokat osztogatni,hogy-hogy szívassátok őket annyit fűznék hozzá az egészhez,hogy mindent nagyon gondoljatok át kétszer is,mert az ilyenek ellen könnyen húzhatjátok ti a rövidebbet,mert szaladnak az igazgatóhoz,hogy nézzék meg,mit tettetek velük. Szóval csak óvatosan.

Amúgy nem akarom itt a nagy bölcset adni,de az fájna nekik a legjobban ha kiközösítenétek őket. Írtad,hogy mindenkit szívatnak,ebből kiindulva senki se szereti őket (vagy csak az ilyen talpnyalók) akkor meg is van oldódva.

SENKI ne szóljon hozzájuk,mindenben figyelmen kívül kell őket hagyni és nagyívben elkerülni őket. Szerintem szinte nincs annál égőbb,mikor pár embert mindenki elkerül,mint ha leprások lennének.

Ja és:

[link]

Itt van egy olyan is,hogy viszketőpor..

2012. febr. 19. 17:28
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem és a barátimnak is volt már dolgunk ilyen csajjal. Mi is megpróbáltuk kicsinálni ilyen piti kis módszerekkel de nem sikerült. Aztán az egyik barátnőm kitalálta hogy mi lenne ha elrejtenénk egy kis üveg vodkát a táskájában és elkezdenénk beszélni egy tanár előtt hogy xy piát hozott a suliba. Nos, ezt meg is csináltuk és a csaj elment az iskolából mert a tanárok utána annyira szemét módon bántak vele, hogy nem bírta tovább. Azóta már nagyon megbántuk, legalábbis én biztos. Az lenne a legjobb ha nem alacsonyodnátok le az ő szintjére. Persze ez a ti döntésetek de hidd el, hogy utána sem lesz jobb. :S
2012. febr. 19. 17:41
 15/23 A kérdező kommentje:
De a hozzájuk hasonlók kedvelik őket, csak ők nem olyan bunkók, nem bántanak senkit ok nélkül, csak röhögnek ha a csaj igen. tehát az túlzás, hogy mindenki utálná.
2012. febr. 19. 17:44
 16/23 anonim ***** válasza:
37%
Figyelj ti is bántsátok de jó keményen tesi órán üssétek meg.
2012. febr. 19. 18:43
 17/23 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó.

A stílusból ahogy írsz, azt veszem le, nálad a kultúra igencsak kiveri a biztosítékot. Képzeld el, én 16 éves vagyok, és vissza szoktam neki szólni, de annyitse ér mint halottnak a csók, mert nem ért belőle, ezért szeretném megleckéztetni

2012. febr. 19. 20:09
 18/23 A kérdező kommentje:
És aza baj, hogy gondolkoztam rajta, hogy elkapom suli után, és megverem, de NEM ÉRT BELŐLE! nem fog fel semmit, mert azt hiszi neki mindent szabad, és nem érzi a súlyát annak a lelki terrornak, amit másokkal csinál, ezért kéne egy kis ízelítő, hogy érezze, milyen amikor rajta röhög mindenki
2012. febr. 19. 20:12
 19/23 anonim válasza:
0%
milyen egy szent vagy és egy 16 éves tuti nem így ír és 17 vok te még törődsz a kis keretének lelki világával amúgy meg nem tom mér kell itt erőszakoskodni hogy megvered meg minden és szerintem csak téged szakáll, mert folyton azt írod leki terror így meg úgy állj a sarkadra kis anyám nem légy nyámnyila véd meg magad szóval csodákra képes, menj át "k.rvánba" ahogy te írtad azzal kell támadni ami neki van nem avval a mi nincs a sok gyépés írja meg írja az okosságokat de szerintem egyik se szólt vissza senkinek vagy csak egy talpnyaló mind
2012. febr. 19. 20:19
 20/23 A kérdező kommentje:

Már ne is haragudj, de szerintem meg te nem beszélsz úgy mint egy 17 éves... szókincs, mondatformázás egyes:)

És képzeld, engem személy szerint sosem szekál, hozzám szólni sem szokott :) Van pár másik lány meg fiú az osztályban őket bántja, engem nemigazán

2012. febr. 19. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!