Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tudnátok nekem ötleteket adni?

Tudnátok nekem ötleteket adni?

Figyelt kérdés
tudom, hogy sokan elfognak ítélni ezért, de már nagyon nem bírom, és vissza akarok vágni. Van egy lány az osztályomban, tipikus újgazdag kis k.rva, aki abban leli örömét, hogy megkeseírti a nála csúnyábbak vagy rosszabbul szituáltak életét. a barátnőjével folyamatosan mindenkit szivatnak és beszólogatnak, az ofő nem tud semmit tenni. néhányaknak már komoly lelki problémái lettek a bántásai miatt. Nincs valami ötletetek, hogy szivathatnánk meg? Semmi nem hat ellene, és szeretnénk egyszer megalázni, hogy érezze, milyen is az. ötletek?
2012. febr. 19. 16:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
87%

Szólogassatok vissza de ne ilyen izéket hanem ütős dolgokat.

Vagy hagyjátok figyelmen kívül őket.

Rájuk se nézzetek. ;)

2012. febr. 19. 16:08
 2/23 A kérdező kommentje:
Mindkettőt próbáltuk, de aza gond, hogy ez nem téríti észhez... valami erős dolog kéne, pl ráönteni valamit a székére hogy beleüljön, és megalázva érezze magát, csak valami egyszerűbb, ami kivitelezhető
2012. febr. 19. 16:10
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Bivalyerős és gyorsan ható hashajtót csempésszetek az italába.
2012. febr. 19. 16:15
 4/23 A kérdező kommentje:

gondoltam rá, de márkailag melyik lehet az?

én csak a guttalaxot ismerem, de annak elvileg 6-12 óra a hatóideje

2012. febr. 19. 16:19
 5/23 anonim ***** válasza:
66%

Vannak ötleteim, de valamelyik kicsit túlzás, lehet, hogy többen is ismerik, de az most mindegy...

1. -De ronda vagy!(újgazdag kis k.rva)

-Bizony, te vagy a példaképem.

2. -Betörném az orrod, de minek javítsak a kinézeteden?

3. -Úgy felrúglak,h mire leesel a ruhád kimegy a divatból!

4. -Neked mekkora segged van! (újgazdag kis k.rva)

-Hát az én seggem még mindig szebb mint a te fejed :)

5. -szereted a természetet? Mert jól elbánt veled.

6. -Mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

7. -Az úszástól nem lesz szép az alakod, nézd meg a bálnákat. (ha úszik a csaj.)

8. -Olyan a szád, mint egy non-stop bolt, állandóan nyitva van.

9. -Úgy vigyorogsz, mint cigány a szomszéd telkére!

10.-Nyavalyogsz, mint cigány a munkaügyön!

De például, ha rosszul sül a dolog, szóval beszólsz neki, és úgy megharagszik, mint egy kakas akkor igazi háború fog kitörni... Szóval, csak óvatosan!

2012. febr. 19. 16:20
 6/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)) Azért ha valaki tud erős és gyorsan ható nyugatót mondani, akkor azt még meghallgatnám, de mentek a zöld kezecskék :)
2012. febr. 19. 16:25
 7/23 A kérdező kommentje:

*hashajtót xdd

félreírtam xd

2012. febr. 19. 16:25
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

hát, a hashajtónak sok idő a hatás ideje.

jó szívatás az ha például az ebédlőben ki gáncsolod, de úgy hogy ne vegye észre hogy te vagy és magára önti az ebédet.

gondolkozzattok milyen hashajtókat tudtok!!

2012. febr. 19. 16:33
 9/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk ebédesek. meg a csaj se. hát a ricinus olaj az megtenné a hatását, csak az azért ásványvízben/üdítőben feltűnik sajnos
2012. febr. 19. 16:34
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Nyugtatót. :DD

Szóval, nekem is van pár ötletem. Ezeknek a csajoknak a leggyengébb pontjuk a külsejük és a pasik, ezért szerintem valamilyen ilyen téren kéne hatni rájuk. Lehet ez beszólás vagy tett is.

-amikor reggel megérkezik valamelyik, a csajokkal nézzetek összé és vágjatok undorodó képet.

-amikor mondjuk wc után kjönnek a mosdóból, súgjatok össze és nevessetek.

-az új ruhájukat is dícsérhetitek: csini ruci, anya/a 6 éves húgom is pont ilyet vett tegnap.

-szerelmeslevelet csempészhettek a titkos szerelmük nevében a tolltartójukba, táskájukba, szekrényükbe, majd az õ nevük helyett valamelyikõtök nevét írjátok odq.

Még sok mindent csinálhattok, jó szórakozást! :) A hashajtót nem nagyon ajánlom, még bajba is kerülhettek... 15/L

2012. febr. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!