Tudnátok nekem ötleteket adni?
Szólogassatok vissza de ne ilyen izéket hanem ütős dolgokat.
Vagy hagyjátok figyelmen kívül őket.
Rájuk se nézzetek. ;)
gondoltam rá, de márkailag melyik lehet az?
én csak a guttalaxot ismerem, de annak elvileg 6-12 óra a hatóideje
Vannak ötleteim, de valamelyik kicsit túlzás, lehet, hogy többen is ismerik, de az most mindegy...
1. -De ronda vagy!(újgazdag kis k.rva)
-Bizony, te vagy a példaképem.
2. -Betörném az orrod, de minek javítsak a kinézeteden?
3. -Úgy felrúglak,h mire leesel a ruhád kimegy a divatból!
4. -Neked mekkora segged van! (újgazdag kis k.rva)
-Hát az én seggem még mindig szebb mint a te fejed :)
5. -szereted a természetet? Mert jól elbánt veled.
6. -Mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
7. -Az úszástól nem lesz szép az alakod, nézd meg a bálnákat. (ha úszik a csaj.)
8. -Olyan a szád, mint egy non-stop bolt, állandóan nyitva van.
9. -Úgy vigyorogsz, mint cigány a szomszéd telkére!
10.-Nyavalyogsz, mint cigány a munkaügyön!
De például, ha rosszul sül a dolog, szóval beszólsz neki, és úgy megharagszik, mint egy kakas akkor igazi háború fog kitörni... Szóval, csak óvatosan!
*hashajtót xdd
félreírtam xd
hát, a hashajtónak sok idő a hatás ideje.
jó szívatás az ha például az ebédlőben ki gáncsolod, de úgy hogy ne vegye észre hogy te vagy és magára önti az ebédet.
gondolkozzattok milyen hashajtókat tudtok!!
Nyugtatót. :DD
Szóval, nekem is van pár ötletem. Ezeknek a csajoknak a leggyengébb pontjuk a külsejük és a pasik, ezért szerintem valamilyen ilyen téren kéne hatni rájuk. Lehet ez beszólás vagy tett is.
-amikor reggel megérkezik valamelyik, a csajokkal nézzetek összé és vágjatok undorodó képet.
-amikor mondjuk wc után kjönnek a mosdóból, súgjatok össze és nevessetek.
-az új ruhájukat is dícsérhetitek: csini ruci, anya/a 6 éves húgom is pont ilyet vett tegnap.
-szerelmeslevelet csempészhettek a titkos szerelmük nevében a tolltartójukba, táskájukba, szekrényükbe, majd az õ nevük helyett valamelyikõtök nevét írjátok odq.
Még sok mindent csinálhattok, jó szórakozást! :) A hashajtót nem nagyon ajánlom, még bajba is kerülhettek... 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!