Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van ekkora gyűlölet a...

Miért van ekkora gyűlölet a homoszexuálisok felé Magyarországon?

Figyelt kérdés

NEM provokációnak szánom, de nem értem. (BUNKÓBESZÓLÁSOKAT NEM KÉREK KÖSZI)

Én ugyan nem vagyok homoszexuális, de egyszerűen már én szégyenkezek amiatt, hogy egyes embereknek mi a véleménye.

Rengeteg oldalon láttam már ilyen embereket (ráadásul 30-40 éveseket is, nőket és férfiakat), akik olyanokat mondanak, hogy :

"Addig rugdosnám míg mozog...."

"Az összes meleget tömegsírba kéne temetni..."

"Pusztulna meg az összes...."

stb. Nem elég, hogy értelmetlen módon, kulturálatlanul írogatnak, gyűlölködnek, de egyesek még egy újabb népirtástól sem rettennének vissza. (nem vicc...)

Volt a régi gimis osztályomba is egy homoszexuális. Normális volt, illedelmes, mégis az emberi méltóság figyelmen kívül hagyásával alázták porig egy csomószor....

De miért?? Mi közük van más embereknek a 120. ember szexuális életéhez? Miért nem mindegy egyeseknek hogy valaki hetero, homo, vagy bi? Mi közük van hozzá?

És amit mondtam, én tényleg csak azt látom, hogy ez a gyűlölködés csak Magyarországon ennyire kiterjedt. Jártam már Ausztriában, Franciaországban, Németországban. Ott az emberek sokkal toleránsabbak, van egy ismerős család Franciaországban, nekik a gyerekük meleg. Ők mondták, hogy semmi atrocitás nem éri sem az iskolában, sem máshol, mert az embereknek az a véleménye, hogy "mi közöm van nekem más szexuális életéhez?"

És igazuk van....

Mert oké, hogy itthon azokat elítélik, akik felvonulnak mert "minek híresztelik", de bántani akkor sem kéne. Pláne nem megalázni, állatként tekinteni egy homoszexuálisra.....

×××××××××××××

Külföldön nem mondanak olyan hülyeséget hogy ez egy betegség, meg ilyen-olyan alsóbbrendű az aki homoszexuális. De egyszerűen nem értem a magyar emberek véleményét.

Még egyesek egy újabb népirtást rendeznének (na amikor ilyet olvastam felhúztam magam rendesen), szerintük aki nem hetero az nem ember. De miért?

Miért kell ilyen embertelenül gusztustalan és kulturálatlan módon viselkedni, amikor ők is emberek?

Az ilyen embereknek mi közük van más szexuális életéhez?

(TÉNYLEG NEM PROVOKÁCIÓNAK SZÁNOM, csak egyszerűen nem értem......)

2012. febr. 18. 15:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
3%

Sziasztok!

Szerintem meg az az elítélendő ha valaki meleg.

Mert régen minden országban ezt tiltották.

Mivel bejöttek az új divatok így a melegség is.

Régebben az volt a természetes ,hogy a FÉRFI FÉRFI volt a NŐ MEG NŐ. Régebben az volt az elfogadott ha valaki hetero volt, most az ha meleg vagy. Változik a társadalom.

Magyarország még tart az 1000 éves hazát, és nem fogadja el a külföldi divatokat,mint a melegség. Magyarország még tarja a kultúráját, nem úgy mint a többi ország. Minden országban ez kéne. Ez pusztítja ki az országokat.

Az 1000 éves társadalomban nincs benne a melegség.

Hitler és Sztálin is irtotta a melegeket.

38F

2012. ápr. 15. 11:16
 32/35 anonim ***** válasza:
5%
Emberek..! Talán ha nem forognátok állandóan a szexualitásotok körül..ha nem az lenne a kardinális kérdése a létezéseteknek...ha megélnétek azt, ami csak rátok tartozik - diszkréten, kulturáltan, ahogy más is (hetero pároknak sem kötelező utcán csókolózni!) - talán a fejetek se fájna. Van teljes jogegyenlőség, bejegyzett élettársi kapcsolat - hát mi kellene még?! Tudom: gyermeket nincs módotok örökbe fogadni. Ne is legyen. Attól még szerethetitek a testvéretekét, a barátaitokét. Itt sajnos nincs középút: vagy homoszexuális kapcsolat, vagy szülői szerep.
2012. ápr. 15. 12:24
 33/35 anonim ***** válasza:
90%

Kedves Kérdező!

Én teljesen egyetértek veled, és engem sokszor elképeszt az emberi butaság. Ugyanakkor egyetértek azzal a hozzászólóval is, aki -még az első oldalon - mondta, hogy nem csak Magyarországon van így. Elhiszem, hogy nyugaton más, de azért sok Magyarországhoz hasonló hely van, és én szeretem, hogy mi magyarok magunkat is szidjuk. Az egyik hozzászóló írta, hogy Szerbiában azt mondták neki, a magyarok mindenkit utálnak. Nos, én meg olyat hallottam: "a magyar az egyetlen nemzet, ami önmagát ócsárolja". Ebben is van igazság. Ettől függetlenül az alapgondolatban nagyon igazad van, és én is kiakadtam már azon, hogy valakik konkrét népirtásról beszéltek.

Ezt írtad:

" A kérdező kommentje:

Én pont az ellenkezőjét láttam, hogy nyugaton toleránsabbak az emberek mint itt. Nem kell messze menni, pl Bécs. Láttam már ott homoszexuális párt sétálgatni senki még csak nem is nézett rájuk megvetően.

Itt ha valaki ezt csinálná akkor félni kéne mert "megvernek" "beszólogatnak" stb. Persze ők sem csináltak a sétán kívül mást."

Szerintem NMo.-on sem szólnának be nekik, mert az emberek arca neten nagy, de ha látsz 2 meleget, te meg egyedül vagy... Szóval érted. ha 6-an vagytok, az más kérdés, de az megint ugyanaz, mintha a neten oltogatnád. Pont ezért egyszer kitettem itt egy kérdést, hogy a melegeket valóban éri-e atrocitás, és azt írták (ők maguk), hogy személyesen nem, inkább csak a neten nagy az emberek pofája.

Ez is a butaságot mutatja.

2012. júl. 27. 03:42
 34/35 anonim ***** válasza:
* NEM szeretem, hogy magunkat...
2012. júl. 27. 03:43
 35/35 anonim válasza:
Hmm.. Egyébként érdekes kérdés ez a gyűlölet, ugyanis az éremnek két oldala van... Ugyanúgy feltehetnénk azt a kérdést, hogy a melegek x %-a miért nem tudja elfogadni a heteroszexuális létet? Miért nem tudják elfogadni, hogy létezik olyan, hogy heteroszexuális és ez nem csak egy szerep és ezt kéretik tiszteletben tartani, ne erőszakolják rá a heterókra a nézetüket. Volt már ilyen! Meg ugye ha a magyar rasszista az rossz dolog (tényleg nem jó tulajdonság), de a cigány miért lehet rasszista? A zsidó miért nem fogadja el a más vallásúakat, a muszlim miért nem tiszteli azt, hogy más helyen másképp látják a világot? A férfi, aki gyűlöli a nőket, az bizonyára egy frusztrált lúzer (ebben még akár lehet valami!), de ha egy nő gyűlöli a férfiakat, az miért elfogadandó nézet? Miért lehet elfogadható a gyűlölet? Lehet, hogy mindkét oldalon szűk látókörűek vannak zömmel, akik elvárják, hogy elfogadják őket, de ez már visszafelé nem működik? A többség nem tudja, mi az elfogadás és az egyetértés között a különbség és ezt nem tudja kezelni a helyén? Lehetne erről egy esszét írni, de nem teszem.
2017. jan. 18. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!