Kamaszok, ti mennyi ideig bírnátok ki gépezés nélkül?
Hát ez jó kérdés. Sokat gépezek, de kibírom napi kb 2 órával is.
Mondjuk nálam az a helyzet, hogy nincs igaz barátom, családom meg csak csesztetni tud. Meg aztán nem vagyok az a húú de boldog életű. A lényeg az, hogy amivel eltudom terelni a gondolataimat, az a gép.
2012. febr. 13. 19:14
Egy hét. Hetente muszáj ellenőriznem, hogy mi történt a világban, vagy kaptam e emailt. De ha mondjuk rá lennék kényszerülve, hogy gép nélkül éljek, akkor akármeddig. Mindenkinek megmondanám, hogy ne írjon, nincs gép, és néznék híradót. A facebook, msn, gyakori meg egyebek nélkül meg tudok lenni. 16L
2012. febr. 13. 19:16
Naponta több órát ülök a gép előtt, kb. 6-7 órát. Minden nap. Valszeg egy pénzes fogadásnál biztos kibírnám akár hónapokig is mivel van azon kívül egy csomó érdekes cuccom amit használhatok és van Nintendo Wii-m is heti ötször edzeni járok tehát biztos kibírnám és nem vagyok függő, csak hát minek? Ez a kedvenc elfoglaltságom most miért ne űzzem? Egyébként sokszor ágyból filmeket nézek a gépen naponta kb. 2-3-mat nézek, szoktam zenét hallgatni, sorozatok, net, egyéb. Tehát nem úgy néz ki hogy én 7 órát Wowozok hanem az összes szórakozást itt végzem el. Egyébként nem értem ez miért akkora baj mostanság hogy valaki sokat gépezik. Most nem mindegy hogy tölti a szabadidejét?
2012. febr. 13. 19:21
Ja egyébként én is bírtam nyaralásnál 2 hétig. De egyáltalán nem volt nagy bírás nem is hiányzott. Egyszerűen ez szórakoztat. De egyébként én eléggé olyan vagyok hogy rákapok valamire. Tehát Szeptember-októberbe csak wii-ztem 6 órákat és a gép max heti 2 óra volt.
2012. febr. 13. 19:24
mi az hogy kibírni??miért meghaltok nélküle,vagy mi??kb. napi 1,5 órát gépezek maximum,ebben főleg gyakorizok..ilyen facebookra meg társaira max 5 percet szánok hetente,anélkül ellennék vígan örökkön örökké.
amugy gépezés helyett akkor abban a másfél órában olvasnék,zenéthallgatnék,ennyi...
2012. febr. 13. 19:36
Nagyon rossz lenne mert sok ember távol lakik tőlem és csak az interneten tudjuk tartani a kapcsolatot :/ Szóval nem is a nem gépezés lenne a rossz hanem azoknak az embereknek a hiánya.
Naponta olyan 1 és 6-7óra közötti időt töltök a számítógép előtt.
19f
2012. febr. 13. 19:55
Nyilván elég sokáig, ha épp van más dolgom. Ha épp motorozok, vagy a kondiban vagyok akkor nyilván nem arra gondolok általában, hogy de jó lenne most WOW-ozni meg gyakorikérdésekezni...
Ülök otthon tél van kint mínusz 20 fok. Mit lehet csinálni?
2012. febr. 13. 20:11
Sokat gépezek, de nem vagyok függő, ha van valami értelmes dolgom, akkor sokáig elvagyok gép nélkül is.
15L
2012. febr. 13. 21:50
19/20 Electronicperson válasza:
Én elég sokáig, bár a számítógépeket nagyon szeretem, mindig ezekkel foglalkozok, de pl.: egyszer előfordult ,hogy 3 hónapig nem tudtam gépezni ,de kibírtam. Helyette minden szabadidőmben a haverokkal lógtam.
2012. márc. 6. 20:21
20/20 anonim válasza:
Bármedig ... én kb. 30 percet szoktam...
2013. máj. 5. 20:11
Kapcsolódó kérdések: