Kamaszok, ha nőgyógyászhoz kell mennetek, magáz benneteket a doki, vagy tegez? Mit szerettek jobban?
Ez nem szabály, hogy hány évek kortól kell magázni a pácienst, az orvosnak kell tudni.
Ha most el kellene mennem a nőgyógyászhoz én elvárnám, hogy magázzon az orvos, bár szerintem magázna is.
Sajnos novemberben-decemberben többször is megfordultam a kórházban, bár nem a nőgyógyászaton, de mindig minden orvos magázott.
Szerintem a magázódás megtartja azt a bizonyos távolságot, és erre szükség van akkor is, ha kamasz a páciens.
16/L
A gyerekorvos, na ő tegez. De ha a nőgyógyász tegez, az szerintem bunkó dolog.
Azért is, mert az számomra olyan lekezelő, mintha kevesebb lennék, mint ő vagy nem tudom. Én már felnőtt vagyok, de én egy nagyon régi ismerősünkhöz jártam, anyukám is hozzá járt, és hiába ismert, mindenhol magázott. Ő már sajnos meghalt, de a mostani nőgyógyászom sem tegez.
Ha még a gyerekorvos tegez, akkor azt mondom, hogy oké, mert az nem olyan komolyságú vizsgálat, mint egy nőgyógyászati dolog.
Sokkal jobb szerintem.
Sokkal jobb szerintem, ha tegez az orvos és nem magáz.*
Bocsánat, a félreérthető mondat miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!