Kamaszok, ti mennyi ideig bírnátok ki gépezés nélkül?
Lehet, h hülyén fog hangzani, de bármeddig.
14/l
Pl ha elmegyünk nyaralni,síelni akkor egész héten még a gépre se gondolok,hogy hú de gépeznék,de ha itthon vagyok és nincs gépem akkor pár nap után már hiányzik:d
Függő nem vagyok.
Hétköznap olyan 2 órát gépezek,de inkább a zene megy rajta meg facebookra vagyok belépve.. és olyan fél-1 óra amíg odaülök elé és ott is maradok:)
itthon csak úgy 1-2 órát ülök gépnél max/de még annyit se/
suliba heti 9 info van besűrítve 3 napban tehát úgy szerdára már elegem van
Nagyon sokat ülök itthon a gép előtt, de ha van akármi jó program, vagy bulizás, akkor egyértelműen elmegyek, és még csak késztetést sem érzek rá, hogy félbeszakítsam, mert gépezhetnékem van, sőt, még a mobilról sem facebookozom. Viszont mivel itthon nem tudok mit csinálni, hideg van, és unatkozom, lehet, hogy idegesítene ha nem tudnék gépezni, hiszen legalább gépen tudok zenét hallgatni, filmet/sorozatot nézni, fórumozni/chatelni, facebookozni, és egyéb dolgokkal lekötni magam.
Kérdésre a válasz: Helyzetfüggő, napi 3-4 óra legalább, és függetlenül a sok gépezéstől nem tartom magam függőnek, mert nem nyálcsorgatva egy játékkal játszom, nem kapok idegbajt ha nem tudok gépezni, és a földgömbön felvillanó számtól sem jövök izgalomba. :)
F/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!