Kamaszok szerintetek ez normális?
Önbizalma az van,és szerintem ilyenkor szépnek és menőnek érzi magát.
Mért baj,ha álmodozik???
szerintem nem kene rajta rohogni!mert valoszinuleg valami betegsege van.legalabb van eletkedve,buszkenek kene lenni ra,mert ennek ellenere elni akar!
es igen valamilyen szempontbol normalis! 14L
Álmodozni lehet,én is sokat álmodozok,mint szerintem mindenki más,DE az nem azt jelenti,hogy felkel tölteni a youtubra. De ez az ő dolga,viszont ha már feltöltötte akkor ezzel vállalta a kritikákat (amiből van bőven).
És sajnálom ezt a lányt és még nevetni se tudok rajta.15l
tegyél ki magadról egy ilyen videót akkor! ő neki ez tetszik, meg akarja mutatni magát a világnak. mindenki izél hogy senki se lehet barbie, senki se lehet olyan mint XY modell, XY énekes, milyen jó lenne stb. milyen jó lenne hogy olyan életem lehetne mint az X filmben stb.
aztán ha találkozol valakivel aki olyan mint egy modell(vag ymodellkedik), szép, tudja magát sminkelni, jól öltözik, vagy tényleg álomszerű élete van akkor meg megy az izélés hogy "XY mekkora egy kva. milyen beképzelt chöhh stb." szóval nem értem.. ő csak MERT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!