Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Aranyosak az ázsiai emberek?

Aranyosak az ázsiai emberek?

Figyelt kérdés
Szerintem a japánok, kínaiak meg ezek olyan kis aranyosak... Nem tudok bennuk találni semmi hibát :) Ti mit gondoltok róluk?
2009. jún. 3. 10:47
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismersz egyáltalán akár egyet is?

Ugyanúgy mint minden más nációban vannak aranyosak és nem aranyosak. De más kultúra, más ami természetes nekik és más ami belefér az értékrendjükbe.

2009. jún. 3. 11:11
 2/16 A kérdező kommentje:
Igen, ismerek! Az egyik szomszédom is ázsiai :) Nagyon sok ilyen barátom van.. Nagyon kedvesek és nyugodtak, nem olyanok, mint a magyar ember!
2009. jún. 3. 11:13
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is ismerek csak én mongolokat(osztálytársaim)...

szerintem is kedvesek ugy általában

2009. jún. 3. 11:14
 4/16 anonim ***** válasza:
73%

A barátom félig koreai, ő biztos hogy aranyos, már ránézésre is, olyan kicsi és...hát...na tudod:D Benne még az is aranyos hogy olyan rémesen beszél magyarul hogy sokszor ha harmadjára elmondja sem értem.

De a kínaiakat japánokat is bírom, már akiket ismerek, mind olyan aranyos, vicces, meg minden, a magyarok a nyomukba sem érhetnek ezen a téren:)

2009. jún. 3. 11:31
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Ne általánosíts.

Ismerek én is rendeseket, de ismerek olyanokat is, akik a közelünkben laknak, 80 ember egy családi házban, kétnaponta itt van a rendőrség, kéthetente van verekedés, késelés, és már az udvaron is derékig lehet járni a szemétben. Hogy a szagról időnként ne is beszéljek.

Tehát minden nemzetben vannak ilyenek és olyanok is.

2009. jún. 3. 11:34
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem lehet általánosítani.Ez olyan mintha azt kérdeznénk,hogy aranyosak az Európai emberek?Van köztünk is perverz,pedofil,bűnöző,ilyen olyan kedves,olyan aki kikerget a házból,vagy éppen be az őrületbe:D

Nekem is van egy félig japán félig kínai ismerősöm,irtó édes srác én nagyon kedvelem,nekem ő amúgy ugyaolyan mint bármelyik magyar srác,úgy is kezelem ő is normálisan viseledik.Szerintem a kedvességen túl inkább azt lehetne rájuk mondani,hogy végtelenül türelmesek és nyugodtak.De tényleg és náluk nincs menopausa XD

2009. jún. 3. 12:17
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
szerintem egyáltalán nem mondhatóak el összességében aranyosnak kedvesnek, csak hagy említsem meg a japán Yakuzát...
2009. jún. 3. 13:52
 8/16 anonim ***** válasza:
13%
Valaki biztos imádja, de én utálom őket. Hál'istennek nincs a környezetemben ázsiai ember. Én maradok a magyaroknál. 50-100 éve még nem voltak itt, és nagyon jól el voltunk nélkülük.
2009. jún. 3. 14:27
 9/16 anonim ***** válasza:

14:27:

Mi a bajod velük?

2009. jún. 3. 16:30
 10/16 anonim ***** válasza:
93%

Gondolom ő csak azt látja belőlük ami a Piac.Tény,hogy sokan vannak,tény,hogy a saját országukban keményen kell dolgozniuk és kemény kommunista párt van hazájukban(vagyis kínában),máshol meg ilyen olyan,lehet,hogy kicsit elvontak,de épp ettől olyan édesek:)Talán egy kicsit konzervatívak is,de imádnak bulizni,pezseg az egész kontinens de ugyanakkor megmarad a kultúra is.Ez a kettősség az ami olyan széppé és érdekességteszi az egész kontinenst:)

12.17es voltam

2009. jún. 3. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!