Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A legjobb barátnőm hazudgál...

A legjobb barátnőm hazudgál nekem mit tegyek?

Figyelt kérdés
9 éve vagyunk legjobb barátnők és mindig minden meg beszélünk csak most én átkerültem az A.osztályba és ő meg maradt a B.osztályba és ott rossz társaságba került olyanokkal barátkozik akik cigiznek isznak és drogoznak 14 évesen és velem nem is foglalkozik kértem őt hogy ne barátkozzon velük de titokban most is velük barátkozik mit tegyek hogy velem barátkozzon és én legyek a legjobb barátnője megint?
2012. febr. 9. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
Hazudgálj te is.
2012. febr. 9. 14:47
 2/10 anonim válasza:
52%

"Hazudgál?" :O

Létezik egyáltalán ilyen szó?

Amúgy pedig hagyjad,majd rájön magától,így még inkább eltaszítod magadtól,mert úgy fogja érezni,hogy mindig utána koslatsz és nem hagysz neki elég szabad teret.

Azt nem tudják a szüleid megbeszélni az osztályfőnökkel/igazgatóval,hogy te is átmenj az Ő osztályába?

2012. febr. 9. 14:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Éééééééééééééééééééééééés

Ismét, amit sose értettem. Ha valakinek barátnője van, foglalkozzon vele, ne hazudjon neki, ne pofázzon a háta mögött és ne mondjon neki olyat, amivel megbántja. Ilyen kibekopott egyszerű ez az egész és mégis hány disznófülű képtelen megérteni...

A másik: Ha valaki nem foglalkozik velem, akkor vagy KERESEM a társaságát, vagy nem kölcsönösen nem foglalkozom vele és közömbös maradok addig, amíg nincs ideje rám.

Akiről tudom, hogy hazudik, abban simán nem bízom meg.

Megint mondom, ilyen rendkívül egyszerű.

Ott van még, hogy nincs jogod a barátai alapján ítélni. A "madarat tolláról" szólás sem bölcsebb, mint a többi közmondás, a legjobb havernőm is cigizik, kiszívott nyakkal jár, stbstbstb ÉS VALAMI FÖLDÖNTÚLI MUTÁCIÓ SORÁN én valahogy nem sminkelem magam és nincs hetente új pasim. (azt a mindenit, micsoda csoda)

Ui: Azt csinálsz amit akarsz. Vársz rá, nyavalyogsz neki, vagy csak simán 'besértődsz'. Minden esetre, aki megtanulja értékelni az emberi kapcsolatait és megérti az emberek személyiségét, az nem "sértődik be" minden "elhagyáson".

14/L

2012. febr. 9. 14:51
 4/10 A kérdező kommentje:
De én nem akarok átmenni abba az osztályba mert én 5-ös tanuló vagyok és akik a B osztályba vannak azok 2-3 szinten vannak
2012. febr. 9. 14:51
 5/10 anonim ***** válasza:
egy , lemaradt (nem, kölcsönösen nem...)
2012. febr. 9. 14:52
 6/10 A kérdező kommentje:
És akkor most hagyjam hogy ő is cigizzen meg az osztálytársait már a rendőrség is kihallgatta mert minden nap drogoznak szünetekben
2012. febr. 9. 14:54
 7/10 anonim válasza:

Érdekes iskola lehet,ha drogoznak szünetekbe...

De ha a barátnőd nem veszi észre,hogy bajban van,akkor sok mindent nem tudsz tenni.

Ha szólsz a szüleinek,akkor talán még inkább mélyebb lesz köztetek a szakadék,mert árulónak fog gondolni.Próbálj vele értelmesen beszélni.

Lehet,hogy már nem akar veled barátkozni...ha tényleg a legjobb barátnője lennél,akkor nem titkolózna előtted.

2012. febr. 9. 15:01
 8/10 A kérdező kommentje:
most csak a barátja vagyok és csak interneten beszélünk
2012. febr. 9. 15:05
 9/10 anonim ***** válasza:

5-ös tanulók sem használnak nálatok se vesszőt, se pontot, semmit egy szöveg megírásakor?? Nagyon nehéz így elolvasni, amit írsz.

Na, mindegy.

Nem tehetsz semmit, nem a te dolgod, és kényszeríteni nem tudod. A maximum, amit tehetsz, hogy megpróbálsz beszélni vele. Ha nem hallgat rád, akkor meg tudomásul veszed, hogy ilyen lett, és kész. Magaddal foglalkozz - az nagyon dicséretes, hogy te nem drogozol, iszol, meg hasonlók, és még tanulsz is.

2012. febr. 9. 16:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Bocsi,hogy össze vissza írtam csak tudod nagyon ideges vagyok és megfogadom amit mondtál nagyon is igazad van!
2012. febr. 10. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!