Mi lenne a legjobb a gyereknek?
A húgoomról van szó. Velük él a nagymamánk aki az öregkori elbutulás minden tünetét produkálja.
Ilyenekről beszélek: meglopják őt, mérgezik őt (új gyógyszert kapott) folyton az édesanyánkat vádolja ezzel. Ráadásul sokszor halucinál, olyanoikat, hogy macskák szexelnek az ágya alatt, meg egerek futkároznak a kórházi folyosón. Múlt héten jött haza a kórházból, elutasított minden vizsgálatot, most mondogatja hogy őt szegényházba adtuk, mert olyan lerobbant helyen volt (nagyon szép kórterembe került, minden tiszta volt és nett, a nap bármely szakában mikor ott voltunk).
A kishúgom pedig kezd a maga kis világába bezárkózni. Már csak ő él otthon, a bátyám és én kirepültünk, nekem már saját családom van.
Ő még csak 11, de még mindíg képzelt barátai vannak, egész nap az ő kis képzeletében élő tökéletes családdal "él". A nagyin kívül mindenki szerepel benne, az én családomat a szomszéd házba képzeli+1 gyerekkel.
Nagyon aggódom érte.
Megmondom őszintén, nem tudom :-( Vagyis igen: ha a nagyi nem élne velük. De őt sem lehet kipaterolni, csak mert megöregedett.
Ha nem laktok messze, hívd át magatokhoz gyakran, esetleg hétvégére.
Kitartás :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!