Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted melyik gyereknek...

Szerinted melyik gyereknek (lesz) a legjobb?

Figyelt kérdés

a)Mindent megkap,amit kihisztizik magának,sok helyre elengedik,mehet ide-oda,nem kötelezik sok tanulásra.

b)Amire szüksége van,és akarja előbb-utóbb megkapja,de neki tennie is kell azért,elengedik az esetek 50%-ban,ösztönzik a tanulásra.

c)Mindent megkap,mindent megtehet,nem szólnak neki,hogy tanuljon,bárhova elmehet bármikor.

2011. jún. 18. 10:05
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
természetes hogy B)
2011. jún. 18. 10:08
 2/29 lovelyne ***** válasza:
100%
B
2011. jún. 18. 10:10
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Költői kérdés, tudod a választ és azt is hogy mindenkinek ugyanazt fogja írni :)
2011. jún. 18. 10:11
 4/29 anonim ***** válasza:
85%
mindenki, nem mindenkinek
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Engem a B szerint neveltek, és van barátom, aki A és C. (Ami szinte ugyanaz) Náluk elég sok lelki probléma jelent meg, mivel nincs mivel elfoglalni magukat, ezért annyira belemélyedtek az önsajnálatba, hogy sokszor órákig tart kirángatnom belőle... Azon kívül engem irigyelnek, mert -anno engem is diákmelóra kellett volna ösztönözni, de jó neked, hogy ilyen talpraesett lettél, én nem tudok megbecsülni semmit, stb... Felnőtt emberek, és így elmondják, mi bántja őket. Mikor én melóztam tiniként, ők hűsöltek, kirándultak. Most mégis bárcsak a helyedben lennék- szöveget mondanak. Én nem lennék a helyükben :(
 6/29 anonim ***** válasza:
100%
B,egyértelmű!:)
 7/29 anonim ***** válasza:
90%
hát ez elég hülye kérdés :D
2011. jún. 18. 10:12
 8/29 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó:A b-re gondolod?Mert nem mindenképpen...figyelj az a) és c) esetben mindenből a legdrágábbat megkapják.A b) esetben pedig nem mindenképpen.

Amúgy 3 ilyen barátnőm van...a) és c) sokszor túllő a célon,b) pedig néha úgy érzi,hogy neki ezért rosszabb...és nem hiszi el,hogy ez nem igaz.

2011. jún. 18. 10:13
 9/29 A kérdező kommentje:
Azóta már nem utolsó volt..de mindegy:)
2011. jún. 18. 10:13
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Bár bocs, de eleve hülye kérdés. Nem reálisan teszed fel, hanem úgy,hogy csak a B maradjon opcióként! Ez valóban költői kérdés!

Az a és a c egyébként ugyanaz!

2011. jún. 18. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!