Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted melyik gyereknek...

Szerinted melyik gyereknek (lesz) a legjobb?

Figyelt kérdés

a)Mindent megkap,amit kihisztizik magának,sok helyre elengedik,mehet ide-oda,nem kötelezik sok tanulásra.

b)Amire szüksége van,és akarja előbb-utóbb megkapja,de neki tennie is kell azért,elengedik az esetek 50%-ban,ösztönzik a tanulásra.

c)Mindent megkap,mindent megtehet,nem szólnak neki,hogy tanuljon,bárhova elmehet bármikor.

2011. jún. 18. 10:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Nekem mindent megadtak, sőt általában azonnal, hellyel közzel mindenhova elengedtek! Mégis ösztönöztek a tanulásra, közölték,hogy felejtsem el,hogy nem megyek egyetemre,főiskolásra. Bár én is akartam!

Szóval nem csak fekete és fehér létezik!

2011. jún. 18. 10:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Bárcsak A vagy C lehetnék.
2011. jún. 18. 10:21
 13/29 anonim válasza:
29%

C vagyok szerencsére

16/L

2011. jún. 18. 10:25
 14/29 A kérdező kommentje:
A és C között annyi a különbség,hogy kicsit többet kell tennie és azért kell egy kis idő amíg ráveszi a szüleit,hogy megkapja a dolgokat...De viszont elengedni mindenféle nyaralásra,stb..
2011. jún. 18. 10:25
 15/29 anonim ***** válasza:

alapjáraton B, de rám a C vonatkozik, mégse vagyok elkényesztetve. Az hogy "megkapok mindent amint lehet" ez nem azt jelenti hogy amint van rá keret rohannak a szüleim és megveszik. Csak a mit ígérnek azt nagyjából be is tartanak, ahogy én is. Sosem voltak azok a szigorú szülők, hogy este 7re itthon legyél, meg ülj neki tanulni vagy nem mész sehova és rossz jegyektől se kaptam semmit. Mondjuk a szüleim is kb olyan tanulók voltak mint én így logikusnak tartom hogy nem güriztetnek, mert mire fel ha ők se csinálták jobban, és nem attól leszek jól fizető felnőtt mert mindenem 5-ös. Mindig amikor akartam elmehettem itthonról, még most se szólok előre hogy megyek el hanem hogy elmentem majd jövök...ha bármit szeretnének ott vagyok telón nyugodtan hívjanak. Szóval engem a C vonz csak más értelemben mint amit te leírtál.

18l

2011. jún. 18. 10:29
 16/29 anonim ***** válasza:

Ha meglehet benne bízni,akkor miért ne engednék el?

Ha van rá pénzem és a gyerekem is normális, akkor engedem!

2011. jún. 18. 10:30
 17/29 A kérdező kommentje:
A b) olyan,hogy a szülei,amit csak tudnak megteremtik neki,esetek nagy részében elengedik sok helyre,de azért nem teljesen magától jön minden.
2011. jún. 18. 10:30
 18/29 A kérdező kommentje:
Én amúgy ez elengedős részt úgy értettem,hogy mindenféle ok nélkül,mármint nem kell érte semmit se tennie.
2011. jún. 18. 10:32
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Ez van és kész! Van, akinek mindent meg tudnak adni rögtön és van,akinek nem!

Attól még nem biztos,hogy rossz ember lesz!

2011. jún. 18. 10:36
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem is mondtam:))Annyit kérdeztem,hogy szerintetek melyik a legelőnyösebb:)
2011. jún. 18. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!