Müller, Dm, Rossmann. Hol vesztek pelenkát, és babás dolgokat a gyereknek? Melyik üzlet a legjobb, és miért?
Én a DM-t szeretem. Gyűjthetek pontokat normális kereteken belül, míg ez a Rossmannról cseppet se tudom elmondani. Ezeket a pontokat betudom váltani kuponokra, ami nem rossz, főleg nálunk, mert minden hónapban van valakinek vagy szülinapja vagy névnapja. Plusz idén volt ez a babakupon füzet, amit ki váltottam és pluszban postán kaptam is egyet ajándékképpen.
Én szeretem a termékeit, bármiről lenne szó. Nem csak a baba kategóriában. Legtöbbször saját márkásat veszek. Nem mintha nem vehetném meg (nem futna arra) a márkásabbat, de minek?! Néha a DM márkás ezerszer jobb.
Kedves a kiszolgálás és ott még egyik biztonsági őr sem próbált a seggembe belemászni. Ezt viszont a Rossmann-ról nem tudom elmondani. Oda kb. annyiért megyek be, hogy vegyek havonta 5 csomag törlőt, ami az olajozáshoz kell.
Müller van nálunk, de nem vagyok oda érte. Kb. másfél év alatt - mióta itt lakunk Mo-n - azt hiszem 3× voltunk. Többet nem is óhajtok menni. Nekem teljesen unszimpatikus. :|
én is Dm-re szavazok. pedig eleinte Rossmannba jártam. a Dm-ben jobb a pelenka, tápszer, babamotyók (fogkefe, kanál...) és olcsóbb is főleg az említett pontgyűjtögetéssel. a Rossmannban egyedül a bébiétel volt jobb.
a Müllert nem ismerem, de jókat hallottam róla.
Én is belépek a klubba. DM-ben veszek szinte mindent a gyerkőcöknek: pelenka, popsitörlő, fogkefe, fogkrém, babakaja, tejpép, ... stb.
Rossmant én sem szeretem.
Müllerbe is rendszeresen járunk, de ott csak papírzsepi veszek é wc papírt, mert a saját márkás 4 rétegűjük zsepiben 300 db 595 Ft, a wc papír pedig 10 tekercs 895. Ezek a DM-ben drágábbak, sőt, ott nem is láttam még 4 rétegűt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!