Melyik az a lánynév, amit ki ki nem állhatsz mert undok ismerősöd volt akit úgy hívtak?
Én az Andreát, mert volt 1 olyan csaj, aki folyton faggatott mindenkit az életéről, indiszkrét kérdéseket tett fel, és aztán a legártatlanabb mondatod úgy hallottad később vissza hogy keresztebeállt a szemed.
a másik meg a Liliána. ő is ilyen pletykafészek volt de mellé még hisztis, elkényesztetett kis görcs is, azt hiszi hogy valami királylány mert agyon pénzelik.
Nektek van ilyen név, amitől borsózik a hátatok, olyat juttat eszetekbe?
Szilvia-mert a párom vele kavart elöttem :D
Egy Renáta XD
Klára-nagyanyám neve volt, folyton lehúzott minket pénzzrl, várta, hogy nyaljuk a talpát öcsémmel, miközben nem kaptunk tőle semmi szeretetet (pl. nem mentem el egy karácsonyi rokoni összejövetelre 39 fokos lázzal, erre telefonban nyávogott arról, hogy nem vagyok rá kíváncsi, azért nem mentem biztos), undorító módon beszélt velünk...
Adrienn-barátnőm volt, de egy apróság miatt berűgott meg elkezdte, hogy én csak kihasználtam őt, ami 1) rohadtul nem igaz, 2) neki 100x annyi kis hülyesége volt, de azt elvárta, hogy ezeket ne kezeljük akként, mert elég beképzelt volt
Mirella, Judit, Kriszti, Klaudia.
Az első egy kötekedő cigány lány volt, a második egyszer szétvert, mert nem tetszettem neki, a harmadik állandóan hazudott és pletykált, az utolsó meg már általánosban is egy hatalmas prosti volt, negyedikesen már mutogatta magát és a nem szépeket leszólta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!