Melyik az a lánynév, amit ki ki nem állhatsz mert undok ismerősöd volt akit úgy hívtak?
Én az Andreát, mert volt 1 olyan csaj, aki folyton faggatott mindenkit az életéről, indiszkrét kérdéseket tett fel, és aztán a legártatlanabb mondatod úgy hallottad később vissza hogy keresztebeállt a szemed.
a másik meg a Liliána. ő is ilyen pletykafészek volt de mellé még hisztis, elkényesztetett kis görcs is, azt hiszi hogy valami királylány mert agyon pénzelik.
Nektek van ilyen név, amitől borsózik a hátatok, olyat juttat eszetekbe?
Fruzsina... mert ő volt a férjem exe és egy idióta, bűnronda pics@.
A másikat nevet pedig sokáig utáltam, de mivel azóta megismertem egy imádnivaló csajszit, akit így hívnak, ezért már nincs bajom vele. Ez a Boglárka. És őt meg azért utáltam, mert a barátnőm volt, rámászott a férjemre és könyörgött hogy d*gja meg. Ezek után még volt képe az én lakásomon aludni....
Ludmilla.
Altalanosban valahogy nagyon beepult, h az rossz, mert egy ciganylany volt, aki lopott meg a wcben elegitette ki rendszeresen a fiu testvereit.
Akit nagyon utáltam Ildikónak hívták, de ha megismerek egy Ildikót, akkor nem szoktam egyből rá asszociálni.
Most van nekem is egy Renátám, de ezzel a névvel is úgy vagyok, hogy annyira nem kötöm össze a nővel.
A 2 név viszont hülye ember nélkül sem tetszik.
Nekünk is jutott wc-s cigányból még általánosban. 13-14 évesen simán szoptak a budiban, néha még pénzt is kaptak érte. És még büszkék is voltak magukra. Szilvia, Renáta.
Viszont a legjobb barátnőmet is Szilvinek hívják :)
Vivienn, Szabina-ok vertek altalanosban.
Renata- hibbant rokonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!