Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy ilyen DnB Dupstep buliban...

Egy ilyen DnB Dupstep buliban nagyon szokás táncolni? Kérlek, meséljetek róla

Figyelt kérdés

még sosem voltam ilyen buliba, nem nagyon akarok táncolni, inkább ellenni sörözgetni és hallgatni a zenét. Gáz ha nem táncolok, és nem "tombolom ' ki magam. Csak elegem van mindenből. gondoltam elmegyek egy ilyen rendezvényre. Akik gyakran mennek ilyenekre, kérem írjanak valami infót!

Válaszokat előre is nagyon köszönöm !

2012. febr. 7. 20:32
 1/2 A kérdező kommentje:
*dubstep
2012. febr. 7. 23:08
 2/2 anonim ***** válasza:

2-3 sör és pár vodka és táncolni fogsz. Az egyik legjobb csaj szerző esemény (de nem lesz belőle sírig tartó szerelem). Körülbelül olyan a társaság mint egy rock koncerten, egyszerre mindenki a barátod :D

Az utolsón amin voltam még széket se láttam, de az is igaz, hogy nem tisztán értem oda, és nem ülőhelyet kerestem.

Ha tényleg szereted ezt a zenét akkor nem fogsz ülve maradni :D

2012. febr. 7. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!